Trello

Få et kort link til et trello-kort / -kort på iPhone

Få et kort link til et trello-kort / -kort på iPhone
  1. Hvordan deler jeg et trello-kort?
  2. Hvordan kopierer jeg et kort i trello på IPAD?
  3. Hvordan deler jeg en Trello-kortskabelon?
  4. Hvordan eksporterer jeg kort fra trello?
  5. Kan jeg linke kort i trello?
  6. Kan du flytte kort mellem brædder i trello?
  7. Kan du kopiere et Trello-kort til en anden konto?
  8. Hvordan bruger jeg trello-skabelonkort?
  9. Har trello skabeloner?
  10. Hvordan gør jeg et Trello-kort privat?
  11. Kan du sælge et Trello-bræt?
  12. Hvordan konverterer jeg en trello-fil til PDF?
  13. Hvordan sender jeg et trello-kort via e-mail?
  14. Kan du udskrive rapporter fra trello?

Hvordan deler jeg et trello-kort?

For at få et link til et kort på dit tavle skal du åbne kortet, klikke på "Del" fra nederste højre hjørne af kortet tilbage og kopiere linket til dit kort. Link til et kort fra kortets bagside.

Hvordan kopierer jeg et kort i trello på IPAD?

Åbn tavlemenuen, klik derefter på "Mere", og vælg "Kopier tavle."Når en tavle kopieres, kopierer vi kort og deres beskrivelser. Vi kopierer dog ikke kommentarer eller kortaktivitet. Hvis du vil have en "fuld kopi" af tavlen, er det bedst at kopiere hver liste individuelt og flytte den til dit nye tavle.

Hvordan deler jeg en Trello-kortskabelon?

Sådan deler du et skabelonbræt i Trello. Hvis du vil dele denne skabelon med andre, skal du klikke på Del skabelon og kopiere linket.

Hvordan eksporterer jeg kort fra trello?

Trello har i øjeblikket en eksportfunktion, der er tilgængelig for alle bestyrelsesmedlemmer, inklusive bestyrelsesobservatører. Det kan findes under Board Menu > Mere > Udskriv og eksporter. Formatet er JSON, som egner sig godt til tekniske anvendelser, men indlæses ikke i almindelige programmer som Excel.

Kan jeg linke kort i trello?

Grundlæggende om brug af sammenkædede kort i Trello

I Trello kan du ikke kun linke kort til hinanden, du kan også linke emner til tjekliste til kort.

Kan du flytte kort mellem brædder i trello?

For at flytte et kort til et andet kort skal du klikke på genvejsmenuen øverst til højre på kortet og vælge "Flyt."Du kan flytte et kort til et andet kort fra kortets menu. Du kan også klikke på kortet for at åbne det og derefter vælge "Flyt" på bagsiden af ​​kortet.

Kan du kopiere et Trello-kort til en anden konto?

Gå til https: // trello.com / support / transfer-boards. Sørg for at indtaste det korrekte brugernavn eller e-mail-adresse til den konto, du overfører boards til. Denne konto tilføjes som medlem til de bestyrelser, du vælger. Vælg de brædder, du vil overføre.

Hvordan bruger jeg trello-skabelonkort?

For at tilføje en kortskabelon skal du blot:

  1. Klik på kortskabelonikonet nederst til højre på et hvilket som helst kort.
  2. Klik på "Opret en ny skabelon"
  3. Navngiv din skabelon, og klik derefter på "Tilføj"

Har trello skabeloner?

Alle Trello-brugere kan oprette en gratis offentlig skabelon til at dele deres ekspertise og arbejdsgange med samfundet. Business Class- og Enterprise-teams kan også oprette ubegrænsede private, team-synlige og offentlige skabeloner. ... Du kan finde skabeloner til disse og mere ved at tjekke trello.com / skabeloner.

Hvordan gør jeg et Trello-kort privat?

Hvordan laver jeg en personlig tavle nu? Når du opretter tavlen, skal du vælge “Privat” som synlighedsindstilling. Du har fleksibiliteten til at beslutte, hvem der har adgang til dit indhold, og hvem der ikke har det. Du kan også oprette et arbejdsområde, hvor du er det eneste medlem.

Kan du sælge et Trello-bræt?

"Med hensyn til den metode, du ville tage for at sælge disse kort og give adgang efter deres betaling, er det ikke noget, vi kan rådgive om, da salg af skabeloner ikke falder uden for den forventede brug af funktionen."Så det er ikke teknisk lovligt at sælge skabelonerne.

Hvordan konverterer jeg en trello-fil til PDF?

Kom igang

  1. Sørg for, at Board Export Power-Up er aktiveret og godkendt på dit Trello-kort,
  2. Klik på knappen "Board Export" øverst på tavlen,
  3. Vælg de lister, du vil eksportere,
  4. Vælg det format, du vil eksportere til (Excel, CSV eller PDF),
  5. Og tryk på "Eksporter",

Hvordan sender jeg et trello-kort via e-mail?

Du kan oprette kort på et tavle ved at skrive eller videresende en e-mail til Trello. For at få din e-mail-adresse til et tavle skal du logge på Trello i browseren og åbne det tavle, du vil oprette kort via e-mail på. Åbn menuen i højre sidepanel, og vælg "Mere" og derefter "E-mail-til-kort-indstillinger".

Kan du udskrive rapporter fra trello?

Vi byggede Trello til at være en næste generations web- og mobilapplikation, så den har ikke stor indbygget understøttelse af udskrivning. Du kan prøve at udskrive individuelle kort og tavler, men resultaterne kan være blandede.

Macbook Pro 15 2017 bluetooth genopretter forbindelse, når musen er tilsluttet
Hvorfor afbrydes min Bluetooth-forbindelse på min Macbook Pro? Hvorfor afbryder min Mac Bluetooth fortsat forbindelse? Hvordan løser jeg min Bluetooth...
Bluetooth-hovedtelefoner afbrydes konstant fra min MacBook Pro
Hvis du stadig har problemer med Bluetooth-problemer, kan du nulstille din Macs Bluetooth-modul Mens du holder option + shift på tastaturet, skal du k...
Catalina Blutooth hovedtelefon forstyrrende lyde
Hvorfor lyder mine Bluetooth-hovedtelefoner underligt på Mac? Hvorfor er der forstyrrelser i Bluetooth-hovedtelefoner? Hvorfor laver mine trådløse hov...