Stavning

Rettelse af dårlige staveforslag

Rettelse af dårlige staveforslag
  1. Hvorfor korrigerer ord ikke min stavning?
  2. Hvordan løser jeg stavekontrol i Word?
  3. Hvorfor er stavekontrol stoppet med at virke?
  4. Hvorfor viser mit Word 2016-dokument ikke stavefejl?
  5. Hvad sker der, hvis en stavekontrol ikke har et forslag til et forkert stavet ord?
  6. Hvorfor staves min iPhone ikke korrekt?
  7. Hvorfor rødt squiggly understreger, når ord ikke staves forkert?
  8. Hvad er tastaturgenvejen til aktivering af stavekontrol?
  9. Hvordan aktiverer jeg automatisk stavekontrol i Word?
  10. Kontroller ikke stavning, eller grammatik slukker fortsat?
  11. Hvorfor kontrollerer stavekontrol hvert ord?
  12. Hvorfor fungerer stavekontrol ikke i Gmail?

Hvorfor korrigerer ord ikke min stavning?

I dialogboksen Word-indstillinger skal du vælge Korrektur. Sørg for, at afkrydsningsfeltet Kontroller stavning, mens du skriver, er markeret i afsnittet Når du retter stavning og grammatik i Word. Sørg for, at alle afkrydsningsfelter er markeret i afsnittet Undtagelse for. Vælg OK.

Hvordan løser jeg stavekontrol i Word?

Sådan gør du. Klik på Filer > Muligheder > Korrektur, ryd afkrydsningsfeltet Kontroller stavning, mens du skriver, og klik på OK. For at aktivere stavekontrol igen skal du gentage processen og vælge afkrydsningsfeltet Kontroller stavning, mens du skriver. Klik på Gennemse for at kontrollere stavning manuelt > Stavning & Grammatik.

Hvorfor er stavekontrol stoppet med at virke?

Der er flere grunde til, at Words stave- og grammatikkontrolværktøj muligvis ikke fungerer. En simpel indstilling er muligvis blevet ændret, eller sprogindstillingerne er muligvis slået fra. Undtagelser kan være placeret i dokumentet eller stavekontrolværktøjet, eller Word-skabelonen kan have et problem.

Hvorfor viser mit Word 2016-dokument ikke stavefejl?

Bekræft dit sprog & Tjek staveindstillinger

Tryk på Ctrl + A-tasterne for at vælge hele teksten. Fra sprogfanen skal du vælge Sprog og derefter indstille korrektursprog ... Kontroller, at det korrekte sprog er valgt i dialogboksen Sprog. Bekræft afkrydsningsfeltet Kontroller ikke stavning eller grammatik er ikke markeret.

Hvad sker der, hvis en stavekontrol ikke har et forslag til et forkert stavet ord?

hvad sker der, hvis en stavekontrol ikke har et forslag til et forkert stavet ord? ... ordet ændres til et lignende ord.

Hvorfor staves min iPhone ikke korrekt?

På iPhone eller iPad skal du åbne appen Indstillinger og derefter gå til Generelt > Tastaturer. Indstil Auto-Correction-indstillingen til Off. ... Vi behandler dette mere dybtgående andre steder: Sådan deaktiveres Autokorrektur.

Hvorfor rødt squiggly understreger, når ord ikke staves forkert?

Som du kan se, har næsten alle ordene røde, snoede linjer under dem, hvilket indikerer, at disse ord er stavet forkert. (Hvis du ikke kan se disse linjer under de forkert stavede ord i dine dokumenter, kan du prøve at slå Rediger til > Stavning > Dynamisk stavning.) ... Med andre ord kan en eller anden subtil korruption muligvis have sneget sig ind i dokumentet.

Hvad er tastaturgenvejen til aktivering af stavekontrol?

Åbn det dokument, du vil kontrollere for stavefejl eller grammatikfejl, og tryk derefter på F7. Du kan også bruge båndet til at starte kontrollen.

Hvordan aktiverer jeg automatisk stavekontrol i Word?

Tænd (eller deaktiver) automatisk stave- og grammatikkontrol

Klik på Indstillinger i Word-menuen > Stavning & Grammatik. I stavemåden & Grammatik-dialogboks under Stavekontrol, eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Kontroller stavning, mens du skriver.

Kontroller ikke stavning eller grammatik slukker?

Tryk på ctrl + A for at vælge al tekst. Gå til fanen Gennemgang. Klik på Language og Set Proofing Language. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne "Registrer sprog automatisk" og "Kontroller ikke stavning eller grammatik".

Hvorfor kontrollerer stavekontrol hvert ord?

Det er muligt, at teksten er markeret som et andet sprog end det, du skriver. Hvis du f.eks. Skriver engelsk tekst, men den er markeret som fransk eller spansk, markeres alle eller næsten alle ordene som forkert stavet.

Hvorfor fungerer stavekontrol ikke i Gmail?

Det første trin til at løse dette problem er at kontrollere, om Gmail-stavekontrollen er aktiveret for din konto. ... Stavekontrollen registrerer og fremhæver det forkert stavede ord. For at rette ordet skal du klikke på det fremhævede ord og vælge det rigtige ord. Klik på genkontrol for at køre stavekontrollen efter at have skrevet e-mailen.

Bluetooth slæber på Macbook Pro 16 tommer 2019
Hvordan løser jeg forsinkelse på min Macbook Pro Bluetooth? Hvordan løser jeg min Bluetooth-forsinkelse på min Mac? Hvorfor halter mit Bluetooth-tasta...
Bluetooth-højttalere vækker min MacBook
Hvordan stopper jeg min Bluetooth-højttaler i at gå i dvale? Hvordan stopper jeg mit Bluetooth-tastatur fra at gå på vågeblus til Mac? Hvordan får jeg...
Bluetooth tænder ikke min iPhone XR?
Første løsning Slå Bluetooth fra og derefter til igen. Sådan fungerer det Naviger til din startskærm, og tryk derefter på Indstillinger. Vælg Bluetoot...