Stavning

Finsk stavekontrol for Pages.app '09?

Finsk stavekontrol for Pages.app '09?
  1. Har sider en stavekontrol?
  2. Hvordan laver du stavekontrol på sider?
  3. Hvad er genvejen til stavekontrol på en Mac?
  4. Hvordan stavekontrol på sider til iPad?
  5. Hvordan redigerer du på sider?
  6. Arbejder Grammarly med sider?
  7. Hvordan ignorerer jeg en fejl på sider?
  8. Hvad betyder grøn understregning på sider?
  9. Hvordan laver du stavekontrol?
  10. Hvordan bruger du stavekontrol på Macbook Air?
  11. Hvad er genvejen til stavekontrol?
  12. Hvordan laver du stavekontrol på en Macbook?

Har sider en stavekontrol?

Sider kan kontrollere stavning, mens du skriver (standardindstillingen) eller kontrollere den, når du har fuldført dit dokument. ... Hvis der findes en mulig stavefejl, understreger Pages ordet med en rød, stiplet linje. Højreklik på ordet for at vælge en mulig korrekt stavning fra listen eller ignorere ordet, hvis det er stavet korrekt.

Hvordan laver du stavekontrol på sider?

Gør et af følgende:

  1. Tryk på Kommando-semikolon (;) på tastaturet for at vise det første forkert stavede ord. Tryk på den igen for at se den næste stavefejl osv.
  2. Vælg Rediger > Stavekontrol og grammatik > Kontroller grammatik med stavning (et flueben angiver, at den er aktiveret), og vælg derefter Kontroller dokument nu.

Hvad er genvejen til stavekontrol på en Mac?

Stavemåden & Tastetryk på grammatikkontrol på Mac: Kommando + Skift +: Når stave- og grammatikvinduet er åbent, kan du ændre ord, springe til det næste, hvor der er fundet en fejl, ignorere bestemte ord, lære nye ord, definere ord og endda gætte det relevante ord baseret på den aktuelle post.

Hvordan stavekontrol på sider til iPad?

Kontroller stavning i Pages på iPad

  1. Tryk på. , tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Autokorrektion.
  2. Slå Kontroller stavning til, og tryk derefter på dokumentet for at lukke kontrollerne. Fejlstavede og ukendte ord er understreget med rødt.
  3. Tryk på et forkert stavet ord, og tryk derefter på den korrekte stavemåde.

Hvordan redigerer du på sider?

For at aktivere ændringssporing i Pages skal du åbne et dokument og vælge Rediger -> Spor ændringer. Du ser en ny værktøjslinje vises. På sider er dette en smal stribe under hovedværktøjslinjen, der indeholder de redigeringskontrolelementer, du kan bruge. Begynd med at foretage de ændringer, du ønsker.

Arbejder Grammarly med sider?

Grammarly tilbyder native desktop-klienter til både Windows og macOS; browserudvidelser til Chrome, Firefox, Safari og Edge; og et Microsoft Office-tilføjelsesprogram (nu på både Mac- og Windows-platforme). Grammarly kan også bruges på Android og iOS via en mobil tastaturapp.

Hvordan ignorerer jeg en fejl på sider?

Hvis det rigtige ord ikke vises på listen Gæt, men du kender den rigtige stavning, skal du markere det forkert stavede ord i stavningsvinduet, skrive det rigtige ord og klikke på Ret. Hvis den aktuelle stavemåde er korrekt, og du vil lade den være, som den er, skal du klikke på Ignorer eller Lær.

Hvad betyder grøn understregning på sider?

En rød, squiggly understregning angiver stavefejl, mens en grøn viser grammatikfejl (eller hvad Word anser for at være grammatik og stavefejl).

Hvordan laver du stavekontrol?

For at starte en kontrol af stavning og grammatik i din fil skal du bare trykke på F7 eller følge disse trin:

  1. Åbn de fleste Office-programmer, klik på fanen Gennemse på båndet. ...
  2. Klik på Stavekontrol eller Stavekontrol & Grammatik.
  3. Hvis programmet finder stavefejl, vises en dialogboks med det første forkert stavede ord fundet af stavekontrollen.

Hvordan bruger du stavekontrol på Macbook Air?

Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Tastatur, og klik derefter på Tekst. Marker afkrydsningsfeltet "Korrekt stavning automatisk".

Hvad er genvejen til stavekontrol?

Bare tryk på Alt + F7 på dit tastatur, og det starter med det første stavede ord. Hvis det første fremhævede ord øverst på listen er korrekt, skal du bare trykke på Enter. Eller du kan pil til den rigtige, ignorere det eller tilføje til ordbog. Tryk på Alt + F7 igen, og det vil gå til det næste forkert stavede ord.

Hvordan laver du stavekontrol på en Macbook?

stavekontrol macOS understreger ord, som den mener er stavet forkert med en rød stiplet linje. Vil du finde kontrollerne til stavekontrol for at se, hvad den laver? Klik på Rediger > Stavekontrol og grammatik, og du finder ud af, at "Kontroller stavning mens du skriver" og "Korrekt stavning automatisk" er valgt.

MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Deaktiver Bluetooth permanent på MacMini 2019
Hvordan slukker jeg permanent Bluetooth på min Mac? Hvordan afbryder jeg en Bluetooth-enhed fra min Mac? Hvorfor slukker min Bluetooth ikke på min Mac...
Sådan får du Bluetooth-hovedtelefoner til at vises i lydoutput
Håber jeg hjalp dig. Klik på forbindelsesknappen til venstre. Gå derefter til systemindstillinger og åbn Sound Prefs, og vælg dit Bluetooth-headset. ....