Radio

Har iPod med video en indbygget FM-radio?

Har iPod med video en indbygget FM-radio?

Din iPod har ikke en indbygget FM-radio; kun 5. og 6. generation Nanos har det. Se denne Apple KB-artikel for at få flere oplysninger om brug af iPod Radio Remote. Ingen. De eneste mobile Apple-systemer, der fulgte med indbyggede Fm-radiofunktioner, var Ipod Nano, 5. og 6. generation.

  1. Hvilke ipods har FM?
  2. Får iPod Touch FM-radio?
  3. Er der en radio på iPod?
  4. Hvordan lytter jeg til min iPod?
  5. Kan jeg lytte til radio på min iPod touch uden WIFI?
  6. Har min telefon en FM-tuner?
  7. Er der en FM-radioapp, der ikke bruger data?
  8. Hvad er den bedste gratis radioapp?
  9. Kan du lytte til radio på iPod classic?
  10. Hvordan placerer jeg radiostationer på min iPod nano?

Hvilke ipods har FM?

IPod nano 5. generation og 6. generation af iPod nano har en integreret radio. På andre iPod-modeller end iPod nano 5. gen og 6. gen aktiverer muligheden "Radio" iPod Radio Remote, en separat hardwareenhed, der tilsluttes kompatible iPod-modeller og giver iPod mulighed for at modtage FM-radiosignaler.

Får iPod Touch FM-radio?

IPod Touch har ikke en am fm-tuner. ITunes Store har en iHeartRadio-app, der kan downloades, så du kan streame dine yndlingsradiostationer.

Er der en radio på iPod?

I appen Musik kan du lytte til Apple Music-radio under fanen Radio. Apple Music-radioen har tre verdensklasse radiostationer (Apple Music 1, Apple Music Hits og Apple Music Country), den nyeste musik fra en række genrer og eksklusive interviews.

Hvordan lytter jeg til min iPod?

Brug Live Listen

  1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller iPad.
  2. Tryk på høreikonet .
  3. Tryk på Live Lyt.
  4. Placer din enhed foran den person, du vil høre. Sørg for at justere lydstyrken på din enhed, hvis du ikke kan høre godt nok.

Kan jeg lytte til radio på min iPod touch uden WIFI?

Nej desværre. IPod Touch har ingen radiofunktioner. Du kan ikke afspille musik fra iTunes Radio uden Wi-Fi på iPod touch, medmindre du har en model med mobilkompatibilitet.

Har min telefon en FM-tuner?

Der er en lille kendt funktion, som de fleste smartphones har skjult indeni. Det er en almindelig teknologi, som du bruger i din bil eller derhjemme. ... Hvis du ikke allerede har gættet, har din smartphone sandsynligvis en FM-radiomodtager indbygget lige i den. Du skal bare aktivere den, og du har derefter en FM-tuner på din telefon.

Er der en FM-radioapp, der ikke bruger data?

For at lytte til FM-radio uden data skal du bruge en telefon med en indbygget FM-radiochip, en FM-radioapp og øretelefoner eller hovedtelefoner. NextRadio er en god Android-app, der lader dig lytte uden data (hvis telefonen har en FM-chip) og inkluderer en grundlæggende tuner.

Hvad er den bedste gratis radioapp?

10 bedste radioapps til Android

Kan du lytte til radio på iPod classic?

Du kan lytte til radio ved hjælp af tilbehør til iPod Radio Remote til iPod classic. ved hjælp af iPod Radio Remote ser du et radiomenupunkt i iPod classic-hovedmenuen.

Hvordan placerer jeg radiostationer på min iPod nano?

Sådan indstilles din foretrukne radiostation på en iPod Nano

  1. Tilslut dine hovedtelefoner til din iPod nano.
  2. Tryk på "Radio" på enhedens startskærm.
  3. Tryk på pilikonerne for at navigere til den station, du vil indstille som favorit.
  4. Tryk på ikonet "Star" for at føje stationen til din favoritliste.

Sådan returneres enheden på MacBook Air på Bluetooth? [duplikere]
Hvordan fortryder jeg en Bluetooth-enhed på Mac? Hvordan får du tilbage en Bluetooth-enhed, du har fjernet? Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth-enhed ...
Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp?
Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp? I modsætning til MacOS underst...
Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...