Prop

Har OSX et “stik

Har OSX et “stik
  1. Har Mac plug and play?
  2. Hvad er et stik i Mac?
  3. Hvordan ved jeg, om min Mac har et USB-drev?
  4. Hvordan finder jeg mit USB-plugin på min Mac?
  5. Er USB-C det samme som Thunderbolt?
  6. Hvordan aktiverer jeg USB-porte på min Mac?
  7. Hvordan administrerer jeg plugins på Mac?
  8. Hvordan løser jeg et manglende plug-in på min Mac?
  9. Hvordan aktiverer jeg plugins?
  10. Hvorfor fungerer min USB-port ikke??
  11. Hvorfor genkender min Mac ikke min USB?

Har Mac plug and play?

Du har ikke brug for drivere eller noget (og nogle af jer, der synes, det er nødvendigt for en Mac, har virkelig brug for at forstå, hvordan en Mac fungerer med perifert udstyr). Det var virkelig plug and play. Fantastisk enhed, høj kvalitet, ser flot ud og fungerer sammen med min Mac ved hjælp af OS X El Capitan.

Hvad er et stik i Mac?

Et plugin er et stykke software, der fungerer som en tilføjelse til en webbrowser og giver browseren yderligere funktionalitet. Plugins kan tillade en webbrowser at vise yderligere indhold, som det ikke oprindeligt var designet til at vise.

Hvordan ved jeg, om min Mac har et USB-drev?

Kontroller, at enheden vises i Systeminformation: Vælg Apple-menuen på din Mac > Om denne Mac. Klik på knappen Systemrapport i oversigten, der vises. I vinduet, der vises, skal du se, om USB-enheden er angivet nedenfor Hardware på listen til venstre.

Hvordan finder jeg mit USB-plugin på min Mac?

Normalt når du tilslutter en ekstern harddisk til din Macs USB-port, ser du den vises på skrivebordet (også monteret på skrivebordet). Du kan også se det i Finder i venstre kolonne under Steder (eller Enheder på ældre versioner af macOS).

Er USB-C det samme som Thunderbolt?

Thunderbolt 3-porte ser nøjagtigt ud som USB-C-porte, og stikket er faktisk det samme set fra et plug-in perspektiv. ... Faktisk er Thunderbolt 3 et supersæt af USB-C; Du kan tilslutte en USB-C-kun enhed til en Thunderbolt 3-port på en computer, og det fungerer fint.

Hvordan aktiverer jeg USB-porte på min Mac?

Skift til en anden USB-port

For at gøre det skal du klikke på Apple-menuikonet > Om denne Mac > Systemrapport. Vælg USB i sidepanelet for at få vist oplysningerne om dit USB-tilbehør. Vælg en USB-port på din MacBook eller iMac for at se de USB-enheder, der er tilsluttet den.

Hvordan administrerer jeg plugins på Mac?

Klik på burgermenuen i øverste højre hjørne. Vælg tilføjelser. Du kan se udvidelser og plugins-faner til venstre. Der kan du fjerne eller deaktivere dem.

Hvordan løser jeg et manglende plug-in på min Mac?

Hvis du har problemer med blokerede plug-ins, skal du kontrollere plugin-indstillingerne.

  1. Vælg Safari > Præferencer.
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Klik på Webstedsindstillinger ud for Tillad plug-ins.
  4. Vælg plug-in fra listen til venstre (typisk har Adobe Flash Player de fleste indstillinger).

Hvordan aktiverer jeg plugins?

For at aktivere det skal du klikke på Chromes menuknap og vælge Indstillinger for at åbne siden Indstillinger. Klik på Vis avancerede indstillinger, klik på Indholdsindstillinger under Privatliv, rul ned til Plug-ins, og vælg Klik for at afspille.

Hvorfor fungerer min USB-port ikke??

Der er flere grunde til, at en USB-enhed ikke genkendes. Du kan have en beskadiget enhed, eller der kan være et problem med selve porten. ... Computeren har svært ved at opdage USB-enheder. USB Selective Suspend-funktionen er aktiveret.

Hvorfor genkender min Mac ikke min USB?

Hvis dit flashdrev eller din eksterne harddisk ikke vises der, skal du gå til Finder > Præferencer > Sidebjælke og under Steder skal du markere indstillingen "Eksterne diske". Ved at vælge denne indstilling kan vi sikre os, at den tilsluttede eksterne USB-harddisk eller flashdrev normalt vises i Finder.

Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...
Er der et kendt problem med MacBooks og Bluetooth, der lejlighedsvis genstarter?
Hvorfor afbryder Bluetooth fortsat forbindelse på Mac? Hvorfor afbrydes Bluetooth fortsat? Hvordan ved du, hvornår din Macbook er ved at dø? Hvordan l...
Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...