Cron

Kør cronjob, når computeren sover?

Kør cronjob, når computeren sover?

Hvis systemet er slukket eller sover, udføres ikke cron-job; de kører ikke, før den næste bestemte tid finder sted. Hvis du planlægger et startjob ved at indstille StartCalendarInterval-tasten, og computeren sover, når jobbet skulle have kørt, kører dit job, når computeren vågner.

  1. Kører Cron, hvis min computer sover?
  2. Kører Cron, når Mac sover?
  3. Kører crontab, når den ikke er logget på Mac?
  4. Kør cron-job efter genstart?
  5. Kør cron-job, når computeren sover Ubuntu?
  6. Hvordan sover jeg crontab??
  7. Hvordan bruger jeg crontab på Mac?
  8. Køres cron-job, når de ikke er logget ind?
  9. Kører Cron som bruger?
  10. Kører crontab automatisk?

Kører Cron, hvis min computer sover?

Hvis du går til energibesparelsen og klikker på fanen Indstillinger, vil du bemærke en indstilling "Vågn for netværksadministrativ adgang". Hvis det er tændt, fungerer cron, hvis computeren sover.

Kører Cron, når Mac sover?

cron udføres ikke, mens computeren sover, så der er ingen måde for dig at have en crontab-indgang for at vække computeren. Når det er sagt, kan du planlægge computeren til at vågne kun et minut eller to før din cron-opgave i Indstillinger >> Energi sparer >> Tidsplan.

Kører crontab, når den ikke er logget på Mac?

Bemærk, at crontabs generelt udfases på macOS; den foretrukne måde at køre programmer automatisk på er med launchd. Men launchd-ækvivalenten for en bruger crontab, kaldet en Launch Agent, kører dog som en del af en logget på brugersession (og springes - for det meste over - når brugeren ikke er logget ind).

Kør cron-job efter genstart?

Generelt er crontabs effektive efter en genstart. Der er kun en kopi af hver crontab - den aktuelle. Medmindre systemadministratoren har deaktiveret cron (meget sjældent), kører cron normalt efter genstart.

Kør cron-job, når computeren sover Ubuntu?

Kort svar:

Ingen. Du kan dog bruge rtcwake. Med rtcwake kan du vække computeren, indstille den til at køre kommandoer og scripts bagefter osv.

Hvordan sover jeg crontab??

2 svar. Det er helt korrekt. Du kan også bruge; i stedet for && , men i dette tilfælde betyder det ikke noget, fordi søvn altid returnerer 0. Dette format her er til / etc / crontab .

Hvordan bruger jeg crontab på Mac?

Skriv crontab -e, og tryk på Enter. Dette skal åbne en tom fil, det er her, du skriver dine cron-job. Du kan skrive jobbet for at køre et shell-script eller et Python-script i dette tilfælde. Type: q! for at afslutte editoren.

Køres cron-job, når de ikke er logget ind?

1 Svar. cron er en proces, der beskæftiger sig med planlagte opgaver, uanset om du er logget ind eller ej. Det er ikke nødvendigt at have en skærm eller en tmux-session kørende, da cron-dæmonen udfører de planlagte opgaver i separate skaller.

Kører Cron som bruger?

Cron-job som andre brugere

Hvis du er superbruger, kan du også ændre eller oprette cron-job hos andre brugere. Indstillingen crontab kommandolinje -u giver dig mulighed for at angive et brugernavn og redigere brugerens job.

Kører crontab automatisk?

Indstillinger for Crontab

Når du forlader editoren, kontrolleres den ændrede crontab for fejl, og hvis der ikke er nogen fejl, installeres den automatisk. Filen er gemt i / var / spool / cron / crontabs, men skal kun redigeres ved hjælp af crontab-kommandoen.

Sådan fjernes 'Cycle Tracking' fra mit Apple-ur?
Sådan skjules cyklussporingsappen Tryk på Digital Crown for at se startskærmen. Berør og hold Cykelsporings-appen, indtil appikonet jiggler. Hvis appe...
Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...
Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...