Formel

Vis blank på formelfejl

Vis blank på formelfejl
  1. Hvordan returnerer jeg en tom celle med en fejl?
  2. Hvordan løser du en tom fejl i Excel?
  3. Hvorfor vises min formel og ikke resultatet?
  4. Hvorfor returnerer min Iferror 0 i stedet for tom?
  5. Hvordan laver man en celle tom i stedet for nul?
  6. Hvordan gør jeg #værdi til et tomt?
  7. Hvilket ikke er en funktion i MS Excel?
  8. Hvordan kontroller, om Excel er tom?
  9. Hvad er hvis fejlformel i Excel?
  10. Hvad er hvis formel i Excel?
  11. Er fejlfunktion i Excel?

Hvordan returnerer jeg en tom celle med en fejl?

IFERROR-funktionen blev introduceret i Excel 2007 og er tilgængelig i alle efterfølgende Excel-versioner. Hvis værdiorgumentet er en tom celle, behandles den som en tom streng (”') og ikke som en fejl. Hvis værdien er en matrixformel, returnerer IFERROR en matrix med resultater for hver celle i det område, der er angivet i værdi.

Hvordan løser du en tom fejl i Excel?

FEJL er den enkleste løsning. For eksempel, hvis din formel var = A1 / A2, ville du indtaste = IFERROR (A1 / A2, "") for at returnere et tomt eller = IFERROR (A1 / A2,0) for at returnere et nul i stedet for fejlen. Hvis du foretrækker det, skal du bruge en IF-sætning som = IF (A2 = 0,0, A1 / A2). Dette returnerer nul, hvis A2 indeholder et nul eller er tomt.

Hvorfor vises min formel og ikke resultatet?

Du har muligvis indstillet celleformateringen til "Tekst" og derefter skrevet formlen i den. Når du indstiller celleformateringen til "Tekst", behandler Excel formlen som tekst og viser den i stedet for at evaluere den. For at rette denne fejl skal du bare vælge cellen, indstille dens formatering til "Generelt".

Hvorfor returnerer min Iferror 0 i stedet for tom?

Årsagen til, at det returnerer 0, er fordi der er et match for VLOOKUP, og den fundet celle er tom, og dermed VLOOKUP returnerer 0.

Hvordan laver man en celle tom i stedet for nul?

Skjul nulværdier i valgte celler

  1. Vælg de celler, der indeholder de nul (0) værdier, du vil skjule.
  2. Du kan trykke på Ctrl + 1 eller klikke på Format på fanen Hjem > Formater celler.
  3. Klik på Antal > Brugerdefinerede.
  4. Skriv 0; -0 ;; @ i boksen Type, og klik derefter på OK.

Hvordan gør jeg #værdi til et tomt?

Klik på layoutet & Fanen Format, og gør derefter en eller flere af følgende: Skift fejlvisning Marker afkrydsningsfeltet For fejlværdier vises under Format. Skriv den værdi, du vil vise i stedet for fejl, i feltet. For at få vist fejl som tomme celler skal du slette eventuelle tegn i feltet.

Hvilket ikke er en funktion i MS Excel?

Det rigtige svar på spørgsmålet "Hvilken der ikke er en funktion i MS Excel" er mulighed (b). AVG. Der er ingen funktion i Excel som AVG på tidspunktet for skrivningen, men hvis du mener gennemsnit, så er syntaksen for den også GEMIDDELIG og ikke AVG.

Hvordan kontroller, om Excel er tom?

Brug ISBLANK-funktionen til at teste, om en celle er tom eller ikke. For eksempel vil = ISBLANK (A1) returnere SAND, hvis A1 er tom, og FALSK, hvis A1 indeholder tekst en formel (selvom formlen returnerer en tom streng "").

Hvad er hvis fejlformel i Excel?

IFERROR-funktionen i Excel er designet til at fange og styre fejl i formler og beregninger. Mere specifikt kontrollerer IFERROR en formel, og hvis den evalueres til en fejl, returnerer en anden værdi, du angiver; Ellers returnerer resultatet af formlen. ... Det kan være en formel, udtryk, værdi eller cellereference.

Hvad er hvis formel i Excel?

IF-funktionen kører en logisk test og returnerer en værdi for et SANDT resultat og en anden for et FALSKT resultat. For eksempel at "passere" scorer over 70: = IF (A1>70, "Pass", "Fail"). Mere end en tilstand kan testes ved at indlejre IF-funktioner.

Er fejlfunktion i Excel?

ISERROR Excel-funktionen er kategoriseret under informationsfunktioner. ... Funktionen returnerer SAND, hvis den givne værdi er en fejl, og FALSK, hvis den ikke er. Det fungerer på fejl - # N / A, #VALUE!, #REF!, # DIV / 0!, #NUM!, #NAVN? eller #NULL.

Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...
Tilslut to Bluetooth-højttalere til iPad Pro samtidigt
Kan jeg slutte min iPad til 2 Bluetooth-højttalere? Kan jeg forbinde 2 Bluetooth-enheder til min iPad pro? Kan du tilslutte 2 Bluetooth-højttalere på ...