Service

Slet en tjenestebrugerkonto

Slet en tjenestebrugerkonto
  1. Hvordan sletter jeg min Google-servicekonto?
  2. Hvordan sletter jeg en gruppestyret servicekonto?
  3. Hvad er servicekonto i Google Cloud?
  4. Hvad er Google-servicekonti?
  5. Kan du slette en Gmail-konto permanent?
  6. Hvordan fjerner jeg en linket Gmail-konto?
  7. Kan jeg bruge administrerede servicekonti med Task Scheduler?
  8. Hvordan fungerer din grupperede servicekonti?
  9. Hvad kan gruppestyrede servicekonti bruges til?
  10. Hvad er formålet med servicekonti?
  11. Hvordan fungerer en servicekonto?
  12. Hvordan får jeg adgang til min servicekonto?

Hvordan sletter jeg min Google-servicekonto?

Trin 3: Slet din konto

  1. Gå til min konto.google.com.
  2. Klik på Data og personalisering til venstre.
  3. Rul til "Download, slet eller lav en plan for dine data."
  4. Klik på Slet en tjeneste eller din konto.
  5. Klik på Slet din konto.

Hvordan sletter jeg en gruppestyret servicekonto?

Hvordan afregistrerer jeg en gMSA?

  1. Gå til gruppetjenesten, find gruppen, og fjern NETID-computeren som medlem.
  2. Gå til computeren, og kør følgende PowerShell-kommandoer: Afinstaller-ADServiceAccount <gMSA> Test-AdServiceAccount <gMSA> Den sidste linje skal returnere Falsk.

Hvad er servicekonto i Google Cloud?

En servicekonto er en identitet, som en instans eller en applikation kan bruge til at køre API-anmodninger på dine vegne. Denne identitet bruges til at identificere apps, der kører på dine virtuelle maskinstanser til andre Google Cloud-tjenester.

Hvad er Google-servicekonti?

En servicekonto er en speciel type Google-konto, der er beregnet til at repræsentere en ikke-menneskelig bruger, der har brug for at godkende og være autoriseret til at få adgang til data i Google API'er. Servicekonti bruges typisk i scenarier som: Kørsel af arbejdsbelastninger på virtuelle maskiner (VM'er).

Kan du slette en Gmail-konto permanent?

Sletning af en Gmail-konto er permanent. Efter at have gennemgået processen slettes alle dine e-mails og kontoindstillinger. ... Sletning af en Gmail-konto sletter dog ikke hele den Google-konto, som e-mail-adressen er knyttet til.

Hvordan fjerner jeg en linket Gmail-konto?

Vælg Forbundne konti, Tilknyttede konti eller Apps. Dette kan være i Google-appens sektion Indstillinger. Find den tredjepartskonto, du vil fjerne linket til din Google-konto. Vælg Fjern eller Fjern link ud for den tredjepartskonto, du vil fjerne tilknytning til.

Kan jeg bruge administrerede servicekonti med Task Scheduler?

Dette løses med Group Managed Service Accounts, der blev introduceret i Server 2012. ... I Windows Server 2012 kan disse konti også bruges som RunAs-konto på planlagte opgaver, men det kan ikke konfigureres i GUI.

Hvordan fungerer din grupperede servicekonti?

Gruppestyret servicekontosikkerhed

Brug af gMSA'er involverer en computerkonto i Active Directory (den, hvor gMSA er installeret), der kan spørge om adgangskodeoplysningerne, når kontoen skal geares. GMSA'erne er en bestemt objekttype i Active Directory, msDS-GroupManagedServiceAccount.

Hvad kan gruppestyrede servicekonti bruges til?

Gruppestyrede servicekonti (gMSA'er) er administrerede domænekonti, som du bruger til at hjælpe med at sikre tjenester. gMSA'er kan køre på en enkelt server eller på en serverfarm, såsom systemer bag en netværksbelastningsbalancering eller Internet Information Services (IIS) -server.

Hvad er formålet med servicekonti?

En servicekonto er en brugerkonto, der oprettes eksplicit for at give en sikkerhedskontekst for tjenester, der kører på Windows Server-operativsystemer. Sikkerhedskonteksten bestemmer tjenestens evne til at få adgang til lokale ressourcer og netværksressourcer. Windows-operativsystemerne er afhængige af tjenester til at køre forskellige funktioner.

Hvordan fungerer en servicekonto?

Sådan fungerer servicekonti. Servicekonti kører automatiserede forretningsprocesser og bruges af applikationer, ikke af mennesker. De kan gemmes i tjenester, opgaver, COM-objekter, Internet Information Services (IIS), SharePoint, databaser og applikationer.

Hvordan får jeg adgang til min servicekonto?

Trin til at bruge en servicekonto for at få adgang til Manufacturer Center API

  1. Gå til Google API-konsol.
  2. Vælg et projekt i rullemenuen øverst på siden. ...
  3. Hvis du ikke allerede har aktiveret Manufacturer Center API til dette projekt, skal du søge efter det på listen over Google API'er og aktivere det.

Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp?
Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp? I modsætning til MacOS underst...
Hvordan bestemmer jeg den version af Bluetooth, som min iPhone understøtter?
Stryg op på din iPhone for at åbne Kontrolcenter. Sørg derefter for, at Wi-Fi og Bluetooth er aktiveret. ... Aktivér Bluetooth på din telefon. Gå til ...
Min telefon giver mig opladningsbelastning for mit Bluetooth-headset, hvorfor ikke min mac? [duplikere]
Hvorfor opretter mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke forbindelse til min Macbook? Kan du slutte Bluetooth-hovedtelefoner til macbook? Hvordan tilslutte...