Gård

Kan to personer spille Hay Day-spillet på en iPad?

Kan to personer spille Hay Day-spillet på en iPad?

I supportafsnittet i dette forum anbefaler Supercell, at det ikke er muligt at spille mere end en gård på en enkelt enhed, når du først har tilsluttet en gård til en facebook-, spilcenter- eller google + -konto. Vigtig! Ændringer foretaget for at gemme spilfremskridt.

  1. Kan jeg have 2 hødagskonti på iPad?
  2. Hvordan spiller jeg Hayday på flere Apple-enheder?
  3. Hvordan starter jeg en anden gård på hødag?
  4. Hvordan skifter jeg mellem gårde på hødag?
  5. Kan du have to hødagskonti?
  6. Kan jeg have to hødagskonti?
  7. Hvordan kan jeg få min gamle gård tilbage på hødag?
  8. Har spillet hø dag brug for wifi?

Kan jeg have 2 hødagskonti på iPad?

Du bliver nødt til at bruge to Game Center-id'er på en iPad, og hvis noget går galt, kan du miste en af ​​gårdene.

Hvordan spiller jeg Hayday på flere Apple-enheder?

Overfør Hay Day Farm på ny iOS-enhed

For at overføre din gård skal du gå til App Store på din nye enhed og downloade Hay Day. Når det er installeret, skal du ikke åbne spillet endnu! Log ind på din Game Center-konto, som du bruger på din gamle enhed, og åbn Hay Day fra Game Center-appen.

Hvordan starter jeg en anden gård på hødag?

Du kan oprette en anden gård ved hjælp af en gmail-konto, der er oprettet kun til din hødagsspil. Opret først en ny e-mail-konto, f.eks. Dit navn på din gård ******* @ gmail.com . Opret derefter en fb-konto ved hjælp af den gmail-e-mail-konto. Brug fb acct et navn, du kan huske senere, hvis du ønsker at dele din hødag gård tidligt.

Hvordan skifter jeg mellem gårde på hødag?

2) Gå til Hay Day og i indstillingerne i spillet (øverste venstre hjørne af spillet) tryk på 'Facebook-knap' (denne knap skal vises i rødt). Dette skal indlæse en pop op-skærm, der viser dig to gårde.

Kan du have to hødagskonti?

Ja, sørg for, at din nuværende gård er forbundet til Supercell ID, og ​​hvis det er gjort, så log ud af dit Supercell ID og åbn appen igen. Du starter fra begyndelsen, og når du har gjort nok til at komme i gang, skal du bare bruge en anden e-mail-adresse og gemme den ene til Supercell ID med den anden e-mail.

Kan jeg have to hødagskonti?

Den nemmeste metode til at oprette flere konti i Hay Day er gennem Supercell ID. For at være ærlig kan spillere have forskellige konti fra forskellige enheder eller FB-konti eller Google Play-konto, men de er ikke så meget bekvemme som at registrere Supercell ID.

Hvordan kan jeg få min gamle gård tilbage på hødag?

Hvis du har tilsluttet din gård til Facebook eller Game Center / Google Play (afhængigt af din enhed), skal du være i stand til at få den tilbage ved blot at logge på.

Har spillet hø dag brug for wifi?

Hay Day kan være et dejligt spil, men desværre kræver det en internetforbindelse.

Mac bluetooth forbinder ikke, når den åbnes fra søvn
Hvis du ikke vækker computeren ved at klikke med musen eller trykke på en tast, skal du muligvis tillade, at trådløse enheder vækker din computer Vælg...
Sådan fjernes Bluetooth-enhed ved at klikke på x, når der ikke er nogen x?
Hvordan tvinger jeg en Bluetooth-enhed til at slette? Hvordan tvinger jeg min Mac til at fjerne en Bluetooth-enhed? Hvordan fjerner jeg en enhed fra m...
Macbook air afbryder lydkilden konstant
Gå over til dine systemindstillinger i Apple-menuen, og se efter ikonet Sound. Inde i lydindstillingerne vil du se en fane kaldet Output. ... Prøv at ...