Emne

Kan et selvsigneret certifikat bruge en IP-adresse til en post i Emnets alternative navn?

Kan et selvsigneret certifikat bruge en IP-adresse til en post i Emnets alternative navn?

Ja, i henhold til standarden (RFC 5280 side 37) kan du bruge en IP-adresse i feltet SAN (SubjectAltName)! Standarden definerer en række muligheder for at specificere SAN, herunder iPAddress, dNSName og forskellige andre.

  1. Kan en IP være et emne alternativt navn?
  2. Hvordan tilføjer jeg et emne alternativt navn til et certifikat?
  3. Hvordan opretter jeg et selvsigneret certifikat til en IP-adresse?
  4. Hvad er et fagligt alternativt navnecertifikat?
  5. Er emnet alternativt navn krævet?
  6. Kan et certifikat have flere almindelige navne?
  7. Hvor mange emne alternative navne kan et certifikat have?
  8. Hvordan finder jeg emnets alternative navn på et certifikat?
  9. Hvad er fagnavn certifikat?
  10. Kan du få et certifikat til en IP?
  11. Er SSL-certifikater knyttet til IP-adresse?
  12. Kan vi installere SSL på IP-adresse?

Kan en IP være et emne alternativt navn?

Et SAN- eller emnealternativt navn er en struktureret måde at angive alle domænenavne og IP-adresser, der er sikret ved certifikatet. Inkluderet på den korte liste over emner, der betragtes som et SAN, er underdomæner og IP-adresser.

Hvordan tilføjer jeg et emne alternativt navn til et certifikat?

Sådan tilføjes et alternativt emne navn

Vælg SSL-certifikater, og vælg derefter Administrer for det certifikat, du vil ændre. Vælg Skift emne alternative navne. For Tilføj et domæne skal du indtaste det SAN, du vil tilføje, og derefter vælge Tilføj.

Hvordan opretter jeg et selvsigneret certifikat til en IP-adresse?

Så hvordan opretter jeg et selvsigneret certifikat til en IP-adresse? Opret en konfigurationsfil til certifikatanmodning, der bruger et emne alternativt navn. Brug OpenSSL req-kommandoen til at generere certifikatet. Installer certifikatet på din server (Apache, Express, privat Docker-registreringsdatabase osv...)

Hvad er et emne alternativt navnecertifikat?

Emnet Alternativt Navn (SAN) er en udvidelse til X. 509-specifikation, der giver brugerne mulighed for at specificere yderligere værtsnavne til et enkelt SSL-certifikat. Brug af SAN-udvidelse er standardpraksis for SSL-certifikater, og det er på vej til at erstatte brugen af ​​det fælles navn.

Er emnet alternativt navn krævet?

Ja, du skal medtage hvert af emnets alternative navne og emnet / fællesnavnet i sektionen Emne alternative navne i CSR. Nogle certifikatmyndigheder giver dig mulighed for at opdatere et certifikat for at tilføje nye SAN'er til det, men dette kræver altid en opdateret CSR.

Kan et certifikat have flere almindelige navne?

Det almindelige navn kan kun indeholde op til en post: enten et jokertegn eller et ikke-jokertegn. ... SAN tillader udstedelse af SSL-certifikater med flere navne.

Hvor mange emne alternative navne kan et certifikat have?

De fleste certifikater har kun 2 altnavne. Dette skyldes normalt, at de begge indeholder et topdomæne (dvs. eksempel.com) og enten et jokertegn (*. eksempel.com) eller et fuldt kvalificeret domæne (www.eksempel.com).

Hvordan finder jeg emnets alternative navn på et certifikat?

Gennemse til dig Domain api.dit domæne.com i din browser, skal du klikke på låsikonet og kontrollere Cert's detaljer.

  1. Kontrol af dit emnes alternative navn (SAN)
  2. Internt signerede certifikater / selvsignerede certifikater.
  3. Offentligt underskrevne certifikater.

Hvad er fagnavn certifikat?

Emnet for certifikatet er den enhed, dens offentlige nøgle er knyttet til (i.e. certifikatets "ejer"). ... Emnefeltet identificerer den enhed, der er knyttet til den offentlige nøgle, der er gemt i emnet, den offentlige nøglefelt. Emnets navn KAN bæres i emnefeltet og / eller subjectAltName-udvidelsen.

Kan du få et certifikat til en IP?

Du skal købe et Organization Validated (OV) SSL-certifikat for at sikre en IP-adresse. Nødvendige dokumenter: Tjek her. Både OV Single Domain og OV Multi-Domain SSL-certifikater kan bruges til en IP-adresse.

Er SSL-certifikater knyttet til IP-adresse?

SSL-certifikater er bundet til en enkelt IP-adresse, for så vidt at du kun kan have et certifikat bundet til en given IP-adresse. Certifikaterne forventes at matche det fælles navn (CN), som typisk er det værtsnavn, der er indtastet i DNS og konfigureret til tjenesten (IMAP, HTTPS, SMTP osv.).

Kan vi installere SSL på IP-adresse?

Ja, det er muligt. Der er dog flere krav: Kun OV SSL-certifikater kan udstedes; Virksomheden skal eje IP-adresse (validering baseret på WHOIS-oplysninger om IP-adresser).

Hvorfor har Chrome brug for adgang til Bluetooth?
Moderne web-API'er tillader websteder at køre kode, der kommunikerer med dine Bluetooth-enheder ved hjælp af Web Bluetooth API - efter at du har givet...
iPhone fungerer fint med Bluetooth-bil til afspilning af musik, men fungerer ikke til telefonopkald
Hvorfor fungerer min bil Bluetooth kun til opkald? Hvorfor kan jeg ikke høre mine telefonopkald i min bil? Hvordan foretager jeg telefonopkald gennem ...
Bluetooth og wifi stoppede med at virke
Hvis Wi-Fi og Bluetooth stadig har problemer, skal du gå til Indstillinger > Generel > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstil...