Æble

Kan en mindreårig deltage i en Genius Bar-aftale alene?

Kan en mindreårig deltage i en Genius Bar-aftale alene?

Nej, du skal være over 18 år. De accepterer muligvis en mindreårig med ID, men det er ikke garanteret: 1.7 Intet salg til mindreårige.

  1. Kan jeg bare gå ind i en Apple-butik for at få hjælp?
  2. Hvor meget koster Genius Bar?
  3. Kan jeg gå til Genius Bar uden aftale?
  4. Hvordan fungerer Genius Bar-aftaler?
  5. Kan jeg gå til Apple Store uden aftale 2020?
  6. Er Apple åben under låsning?
  7. Diagnostiserer Apple gratis?
  8. Betaler Apple for softwareproblemer?
  9. Hvad kan Genius Bar hjælpe med?
  10. Kan jeg bestille en Genius Bar-aftale online?
  11. Hvad bliver den næste iPhone i 2020?
  12. Hvordan bestiller jeg en aftale hos Apple?

Kan jeg bare gå ind i en Apple-butik for at få hjælp?

Spørgsmål: Kan jeg få Genius Support i en Apple Store? Svar: Den bedste måde at få Genius Support på er at lave en aftale, inden du besøger butikken. Gå til getsupport.æble.com for at planlægge en aftale.

Hvor meget koster Genius Bar?

Alle Genius Bar-aftaler er gratis. De vil teste din MacBook og fortælle dig, hvad der er galt med dit system og omkostninger til reparation.

Kan jeg gå til Genius Bar uden aftale?

Normalt går de ind, men de passer dig ind i mennesker, der har etableret aftaler. Normalt er det ikke en big deal, medmindre du er der i en weekend, men med udskiftning af batterier, er det sandsynligt, at de bliver oversvømmet. Du kan prøve at gå en tur ind, men du kan vente i timevis.

Hvordan fungerer Genius Bar-aftaler?

Som du måske forventer af Apple, er der en kunst og videnskab omkring, hvordan virksomheden planlægger sine Genius-aftaler. ”Hver Genius, hvis de arbejder på computere, ser de en aftale hvert 15. minut, og så tager de en mobil aftale - et iPhone- eller iPad-problem - hvert 10. minut.”Siger Epperson.

Kan jeg gå til Apple Store uden aftale 2020?

I de fleste tilfælde er walk-in-aftaler ikke tilgængelige. Hvis din butik endnu ikke er åbnet for Genius Support i butikken, bemærkes det af et banner på sin webside. Find din nærmeste Apple Store på apple.com / detail. Hvis du vælger tjenesten på gaden, vil et Apple Genius kontakte dig med vejledning til din aftale.

Er Apple åben under låsning?

Svar: Du kan shoppe, gennemse og prøve produkter på Apple Store-steder, der er åbnet helt igen. Vi fokuserer på at begrænse belægningen i hver butik, så du kan opleve korte ventetider, før du får lov til at komme ind.

Diagnostiserer Apple gratis?

Apple Stores "diagnose" af din computers problem er gratis, som Mende 1 fortalte dig ovenfor. Omkostningerne ved reparation afhænger helt af, hvad årsagen til problemet viser sig at være.

Betaler Apple for softwareproblemer?

Apple Store diagnosticerer hardware / software og udskifter iOS-software uden beregning.

Hvad kan Genius Bar hjælpe med?

Deres rolle er at hjælpe kunder med Apple-hardware, software og tjenester. Efter en aftale i Genius Bar kan de fleste hardwarereparationer udføres på stedet, mens længere reparationer også kan sendes til reparationscentre afhængigt af den forventede leveringstid.

Kan jeg bestille en Genius Bar-aftale online?

Du kan også oprette en aftale online ved hjælp af din Mac eller en hvilken som helst anden enhed med en internetforbindelse. Åbn din browser og gå til Apples supportwebsted. Skriv dit supportproblem i søgefeltet, eller klik på den enhed eller tjeneste, du har brug for hjælp til. Klik på linket "Start en reparationsanmodning i dag".

Hvad bliver den næste iPhone i 2020?

Ved første øjekast. IPhone 12 og iPhone 12 mini er Apples mainstream flagskibs iPhones i 2020. Telefonerne kommer i 6.1-tommer og 5.4-tommers størrelser med identiske funktioner, herunder understøttelse af hurtigere 5G-mobilnetværk, OLED-skærme, forbedrede kameraer og Apples nyeste A14-chip, alt sammen i et helt opdateret design.

Hvordan bestiller jeg en aftale hos Apple?

  1. Installer Apple Store-appen på din enhed, og åbn den derefter. ...
  2. Tryk på Butikker for at lave en aftale.
  3. Vælg en aftaltype, f.eks. Genius Bar til personlig fejlfinding. ...
  4. Vælg en butiksplacering i nærheden. ...
  5. Vælg mellem tilgængelige aftaletider. ...
  6. Bekræft alle detaljer. ...
  7. Før du kommer ind, skal du sikkerhedskopiere dine data.

Sådan returneres enheden på MacBook Air på Bluetooth? [duplikere]
Hvordan fortryder jeg en Bluetooth-enhed på Mac? Hvordan får du tilbage en Bluetooth-enhed, du har fjernet? Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth-enhed ...
Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...
iPhone fungerer fint med Bluetooth-bil til afspilning af musik, men fungerer ikke til telefonopkald
Hvorfor fungerer min bil Bluetooth kun til opkald? Hvorfor kan jeg ikke høre mine telefonopkald i min bil? Hvordan foretager jeg telefonopkald gennem ...