Effekt

Kamerarystelseseffekt i iMovie '11

Kamerarystelseseffekt i iMovie '11

Foretag først hele klippet til 0.1 sekund. Gå derefter på afgrøde ting midt på skærmen og vælg Ken Burns effekt. Så er du nødt til at flytte starten og slutningen, hvor du vil, og det vil være rystende.

  1. Hvordan ryster du cam-effekten i iMovie?
  2. Er der en jordskælveffekt på iMovie?
  3. Har iMovie specielle effekter?
  4. Kan du ordne rystende video?
  5. Hvordan anvender du et ansigtsfilter i iMovie?
  6. Hvordan tilføjer du seje effekter til iMovie?
  7. Hvordan får jeg mit iPhone-kamera til at ryste?

Hvordan ryster du cam-effekten i iMovie?

I iMovie-appen på din Mac skal du vælge et klip i tidslinjen, som du vil stabilisere. Klik på knappen Stabilisering i justeringslinjen. Marker afkrydsningsfeltet Stabilize Shaky Video. Afkrydsningsfeltet erstattes af en aktivitetsindikator, indtil klippet er analyseret og stabiliseret.

Er der en jordskælveffekt på iMovie?

Fairy Dust giver dig det Tinker Bell-look, mens elektricitet skaber falske lynbolte. Og jordskælv-effekten skaber en hurtig, frem og tilbage sløring, der kan friste dig til at dukke under et skrivebord. iMovie HD introducerede et par nye effekter. Edges-effekten skaber et kantet, neonfarvet look.

Har iMovie specielle effekter?

Flere videoer på YouTube

De imponerende indbyggede effekter af iMovie hjælper med at ændre udseendet på videoer gradvist med tiden. Det er muligt at ændre farve, kontrast samt lysstyrke for ethvert videoklip. Man kan også gøre brug af disse specialeffekter, der forvrider ethvert billedindhold til forskellige applikationer.

Kan du ordne rystende video?

Du kan bruge noget videostabilisatorudstyr til at stabilisere din telefon eller kamera, når du optager videoer rundt. Eller du kan rette de rystende videoer i post-produktion med nogle vides-stabiliseringssoftware. Der er mange af sådan en slags videostabiliseringssoftware i dag.

Hvordan anvender du et ansigtsfilter i iMovie?

Brug filtre i iMovie på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryk på et videoklip i tidslinjen for at vælge det.
  2. Tryk på knappen Filtre, og tryk derefter på et filter for at få vist det i fremviseren.
  3. Tryk uden for filteret for at anvende filteret, eller tryk på Ingen, hvis du ikke vil bruge et filter.

Hvordan tilføjer du seje effekter til iMovie?

For at tilføje en videoeffekt i iMovie skal du trykke på knappen Videoeffekt, og så vil du se en liste over videoeffekter, som du kan føje til dine videoer, som du kan vælge. Du kan holde musen over enhver effekt for at få vist den. Find den bestemte, du kan lide, og klik på den for at anvende den på dit klip.

Hvordan får jeg mit iPhone-kamera til at ryste?

Spørgsmål: Q: Oprettelse af en skærm / kamerarystelseseffekt

  1. Fremhæv kameralaget.
  2. F1 til fanen Egenskaber for inspektøren.
  3. Hold musen over linjen "Position" i afsnittet Transform.
  4. IKKE den enkelte parameter X, Y, Z, parameteren "Position" som helhed.
  5. Du ser yderst til højre en lille pil nedad.

Kan du få Bluetooth-hardware til at fungere out-of-the-box i Boot Camp?
Nej, dette er ikke muligt. Ser man på dette fra det perspektiv, dit tastatur er, mener det, at det opretter forbindelse til to forskellige maskiner. N...
Mac bluetooth forbinder ikke, når den åbnes fra søvn
Hvis du ikke vækker computeren ved at klikke med musen eller trykke på en tast, skal du muligvis tillade, at trådløse enheder vækker din computer Vælg...
Er der en måde til automatisk at afbryde Bluetooth på min mac, når min iphone prøver at oprette forbindelse til den og omvendt
Hvordan stopper jeg min iPhone fra at dele Bluetooth-enheder? Hvordan slukker jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan frakobler jeg iCloud fra Bluetooth? Hv...