Æble

Er der iOS-apps til at tage noter med Apple Pencil i farve, gitter og med sider, der skal udskrives?

Er der iOS-apps til at tage noter med Apple Pencil i farve, gitter og med sider, der skal udskrives?
  1. Fungerer Apple-blyant med sider?
  2. Hvordan tager du noter med Apple-blyant på sider?
  3. Hvordan bruger jeg scribble med sider?
  4. Kan du tegne på sider?
  5. Kan jeg markere en PDF med Apple-blyant?
  6. Hvorfor kan jeg ikke bruge min Apple-blyant i noter?
  7. Kan du konvertere Apple-blyantshåndskrift til tekst?
  8. Har du brug for Apple-blyant for bemærkelsesværdighed?
  9. Kan jeg bruge kladder uden Apple-blyant?
  10. Fungerer scribble med enhver stylus?

Fungerer Apple-blyant med sider?

Du kan bruge din Apple Pencil på Pages på iPad til at skrive, oprette tegninger, kommentere dokumenter og vælge og rulle som med din finger. Når du bruger Apple Pencil i Pages, indtaster du som standard en visning for at skrive, tegne eller kommentere.

Hvordan tager du noter med Apple-blyant på sider?

For at tilføje en kommentar med Apple Pencil skal du trykke et vilkårligt sted på siden og derefter trykke på kommentarværktøjet i værktøjslinjen nederst på skærmen. For at bruge din finger, eller hvis du har aktiveret Vælg og rul, skal du trykke på knappen Mere og derefter trykke på Smart kommentar.

Hvordan bruger jeg scribble med sider?

Tilføjelse af en tegning

  1. Hvis du bruger din Apple Blyant, skal du bare trykke på stedet på siden, regnearket eller glide, hvor du vil tegne.
  2. Hvis du bruger din finger eller har valgt og rulle aktiveret (nedenfor), skal du trykke på plustegnet øverst, vælge Medie og vælge Tegning.

Kan du tegne på sider?

Du kan oprette dine egne frihåndsformer. Klik et vilkårligt sted på siden for at oprette det første punkt i den brugerdefinerede form. Flyt markøren, og klik derefter for at oprette et andet punkt; fortsæt med at tilføje så mange point, som du vil.

Kan jeg markere en PDF med Apple-blyant?

Du kan kommentere PDF-filer ved hjælp af Apple Pencil oc Logitech Crayon enten ved hjælp af iOS Markup-værktøjer eller med en af ​​de mange sådanne apps, der er tilgængelige til iOS. Åbn en PDF, tryk på ikonet Markup og tegn. Du kan også underskrive PDF-filer ved hjælp af disse enheder.

Hvorfor kan jeg ikke bruge min Apple-blyant i noter?

Spørgsmål: Sp .: Blyant fungerer ikke i noter

Apple Pencil fungerer kun på iPad Pro IKKE iPhone. Du kan prøve at slette Apple Notes-appen fra din iPad Pro og downloade den igen fra iOS App Store for at se, om dette løser problemet med din Notes-app med Apple Pencil.

Kan du konvertere Apple-blyantshåndskrift til tekst?

Med iOS 14 kan du skrive med din Apple Blyant i ethvert tekstfelt. * Du kan konvertere din håndskrift til tekst. Og du kan bruge et håndskrevet telefonnummer, en dato eller en adresse, som om du havde skrevet det.

Har du brug for Apple-blyant for bemærkelsesværdighed?

Kan du bruge bemærkelsesværdighed uden en Apple-blyant? Bemærkelsesværdighed tillader ikke andre Bluetooth-stylus udover en æblepen.

Kan jeg bruge kladder uden Apple-blyant?

Scribble er en interessant funktion, forudsat at du har en iPad, der kører iPadOS 14 og Apple Pencil. Hvis du ikke har Apple Pencil, fungerer selv Logitech Crayon-stylus. Det gode ved Scribble er, at det også fungerer med Apple Pages tekstbehandler, som jeg ofte bruger.

Fungerer scribble med enhver stylus?

Scribble fungerer med enhver aktiv stylus.

Min telefon giver mig opladningsbelastning for mit Bluetooth-headset, hvorfor ikke min mac? [duplikere]
Hvorfor opretter mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke forbindelse til min Macbook? Kan du slutte Bluetooth-hovedtelefoner til macbook? Hvordan tilslutte...
Bluetooth-hovedtelefon afbryder konstant
Fjern alle unødvendige Bluetooth-forbindelser. ... Sørg for, at dit Bluetooth-headset har nok batteristrøm. Bluetooth-hovedtelefoner har tendens til p...
Bluetooth tænder ikke min iPhone XR?
Første løsning Slå Bluetooth fra og derefter til igen. Sådan fungerer det Naviger til din startskærm, og tryk derefter på Indstillinger. Vælg Bluetoot...