Radio

Hvorfor kan jeg ikke favorisere, hjerte eller lide nogle sange på Beats 1 radio?

Hvorfor kan jeg ikke favorisere, hjerte eller lide nogle sange på Beats 1 radio?
  1. Hvordan lytter jeg til beats Radio 1?
  2. Kan du lytte til beats 1 uden Apple-musik?
  3. Hvordan bestemmer radiostationer, hvilke sange der skal afspilles?
  4. Kan radiostationer afspille en hvilken som helst sang, de ønsker?
  5. Har min telefon en FM-tuner?
  6. Hvordan kan jeg lytte til radio på min iPhone gratis?
  7. Hvordan kan jeg lytte til Apple-musik gratis?
  8. Hvad er den bedste britiske radioapp?
  9. Hvad skete der med internetradio på Apple-musik?
  10. Bliver kunstnere betalt hver gang deres sang afspilles i radioen?
  11. Hvad er den mest spillede sang?
  12. Vælg Radio DJs musikken?

Hvordan lytter jeg til beats Radio 1?

Lyt til radio

Med Apple Music-appen kan du indstille på dine yndlingsradiostationer, inklusive dine lokale radiostationer. Gå til Søg. Søg efter radiostationen med dens navn, kaldesignal, hyppighed eller kaldenavn. Tryk eller klik på radiostationen for at lytte til den live.

Kan du lytte til beats 1 uden Apple-musik?

Du har ikke brug for et Apple Music-abonnement for at få adgang til Apple Music 1's live-feed, men du har brug for et for at lytte til tidligere udsendte shows. Du kan lytte til de to andre Apple Music Radio-stationer i en begrænset periode uden et Apple Music-abonnement.

Hvordan beslutter radiostationer, hvilke sange der skal afspilles?

De fleste radiostationer foretager musikundersøgelser og beder deres lyttere om at stemme om, hvilken musik de gerne vil høre eller foretage en slags markedsundersøgelse. Dette garanterer ikke, at disse sange tilføjes, men det giver stationen en god idé om, hvem der lytter, og hvad de vil høre.

Kan radiostationer afspille en hvilken som helst sang, de ønsker?

Som en ikke-kommerciel radiostation (der muligvis også kan streame over internettet) kan du ikke bare afspille den musik, du ønsker lovligt; du har brug for tilladelse. Heldigvis behøver du ikke gå rundt og skære checks til hvert band, hvis musik du bruger. I stedet for kan du betale for at licensere musik i bulk.

Har min telefon en FM-tuner?

Der er en lidt kendt funktion, som de fleste smartphones har skjult indeni. Det er en almindelig teknologi, som du bruger i din bil eller derhjemme. ... Hvis du ikke allerede har gættet, har din smartphone sandsynligvis en FM-radiomodtager indbygget lige i den. Du skal bare aktivere den, og du har derefter en FM-tuner på din telefon.

Hvordan kan jeg lytte til radio på min iPhone gratis?

Det er let at lytte til radio på din iPhone ved at downloade apps som iHeart Radio eller TuneIn samt specifikke apps til radiostationer som NPR One eller Sirius XM. Du kan også lytte til Beats 1, en gratis radiostation på Apple Music eller radioprogrammer udsendt som podcasts på din iPhone.

Hvordan kan jeg lytte til Apple-musik gratis?

Du kan prøve Apple Music gratis, hvis du har en iPhone eller iPad. Tryk på appen Musik, og vælg derefter Prøv det gratis. Du kan også prøve det gratis i tre måneder, når du tilmelder dig Apple Music for første gang.

Hvad er den bedste britiske radioapp?

Den bedste britiske radioapp!

Hvad skete der med internetradio på Apple-musik?

Apple har slettet listen over internetradioer, men afspiller stadig streams. ... (Hvis du ikke ser Internetradio som en mulighed i iTunes, skal du vælge Musik i pop op-menuen, klikke på knappen Bibliotek og derefter svæve over etiketten, der læser Bibliotek øverst i sidepanelet.

Bliver kunstnere betalt hver gang deres sang afspilles i radioen?

Som vi har nævnt tidligere, får både sangskrivere og indspilningskunstnere på de fleste markeder typisk royalties, når som helst deres musik afspilles i radioen. ... Så for den amerikansk-baserede musikindustri er kun sangskrivere og deres udgivere (ejere af kompositionen copyright) betalt performance royalty for airplay.

Hvad er den mest spillede sang?

Sandsynligvis, men af ​​hensyn til det er her de 10 mest populære sange i verden ifølge YouTube.

Vælg Radio DJs musikken?

Til trods for at være på frontlinjen af ​​BBCs musikalske output, vælger Radio 1s DJs ikke langt størstedelen af ​​de numre, de spiller. ... Producenter vælger flere playlister hver uge, hvorfra DJs vælger det meste af deres musik. ”Der er videnskab ved programmering af Radio 1,” sagde Ergatoudis.

MacBook Bluetooth tændes ikke
Hvorfor tænder ikke Bluetooth for min Mac? Hvordan nulstiller du Bluetooth på Mac? Hvordan tænder du Bluetooth på en låst Mac? Hvordan løser jeg Bluet...
MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Sådan bruges iPhone-mikrofonen, når den er forbundet med Bluetooth til en højttaler? [duplikere]
Kan jeg bruge min iPhone som en mikrofon med en Bluetooth-højttaler? Kan du slutte Bluetooth-mikrofon til Bluetooth-højttaler? Hvordan ændrer jeg mikr...