Holde øje

Se en lejet iTunes-film på min iPad mini

Se en lejet iTunes-film på min iPad mini

På din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Åbn Apple TV-appen, og gå til fanen Bibliotek.
  2. Se efter huslejer. Hvis du ikke kan se huslejer, er der ikke nogen aktuelle huslejer tilknyttet det Apple-id, du er logget ind med.
  3. Tryk på for at streame din leje . Eller tryk for at downloade din leje, så du kan se den offline.

  1. Hvordan ser jeg en film, jeg har lejet på iTunes på min iPad?
  2. Kan du se lejede iTunes-film på forskellige enheder?
  3. Hvorfor kan jeg ikke se min lejede film på iTunes?
  4. Kan du se købte iTunes-film offline på iPad?
  5. Hvor mange gange kan du se en film, der er lejet på iTunes?
  6. Kan jeg leje en film på iTunes og se den offline?
  7. Kan du se en lejet Amazon-film på to enheder?
  8. Kan du se en lejet film på Apple TV mere end én gang?
  9. Hvor mange gange kan jeg se en lejet film på Amazon?
  10. Hvordan ser jeg en film, jeg har købt på iTunes?

Hvordan ser jeg en film, jeg har lejet på iTunes på min iPad?

Åbn iTunes Store-appen, og søg efter den film, du har lejet. Du kan også finde dine huslejer i TV-appen eller Video-appen. I tv-appen skal du trykke på Bibliotek og se efter afsnittet Udlejning. Tryk på Udlejning i appen Videoer.

Kan du se lejede iTunes-film på forskellige enheder?

Se din leje på enhver enhed

Du kan se film, som du lejer på en hvilken som helst enhed, der har Apple TV-appen og er logget ind med dit Apple ID. Du kan downloade din leje på en enhed ad gangen. Hvis du downloader din leje på en enhed, kan du streame den til en anden enhed samtidigt.

Hvorfor kan jeg ikke se min lejede film på iTunes?

Hvis du ikke kan streame eller se videoindhold fra iTunes Store, skal du prøve at genstarte din enhed. Hvis din leje stadig ikke kan afspilles, kan du lære mere om streamingproblemer eller rapportere et problem. Pas på. Brugerprofil for bruger: Joseph_S.

Kan du se købte iTunes-film offline på iPad?

Ja, iTunes giver dig mulighed for at se købte eller lejede iTunes-film offline, så længe du har downloadet filmene på din computer, iPad, iPhone, iPod eller Apple TV.

Hvor mange gange kan du se en film, der er lejet på iTunes?

Du kan se en lejefilm så mange gange som du vil i løbet af 24-timers lejeperioden, og du kan flytte den fra en enhed til en anden, hvis det er en SD-film, og du har lejet den i iTunes, men den kan kun være på en enhed på en tid. Udlejning af HD-film kan kun ses på en Mac, en ATV eller en iPad.

Kan jeg leje en film på iTunes og se den offline?

Når du betaler for en filmudlejning på iTunes, er der altid mulighed for at downloade den med det samme. Hvis du valgte Ikke nu, kan du starte overførslen for at se offline når som helst, når du har en internetforbindelse.

Kan du se en lejet Amazon-film på to enheder?

Du kan streame den samme video til ikke mere end en enhed ad gangen. Selvom disse videoer ikke er tilgængelige for download, kan de samme videoer muligvis købes eller lejes via Amazon Prime Video eller midlertidig download.

Kan du se en lejet film på Apple TV mere end én gang?

Du har 30 dage til at begynde at se en lejet film. Når du begynder at se det, kan du spille det så mange gange som du vil inden for 48 timer. I løbet af lejeperioden kan du downloade den lejede film på en enhed til enhver tid og også streame den på en anden.

Hvor mange gange kan jeg se en lejet film på Amazon?

Når du har købt en video på Prime Video, kan du streame den så mange gange som du vil og downloade den på op til fire kompatible enheder. For udlejning forbliver grænsen for tre-video-stream, men Amazon giver dig ikke mulighed for at streame den samme leje til mere end en enhed samtidigt.

Hvordan ser jeg en film, jeg har købt på iTunes?

I iTunes på din pc

  1. Klik på en film eller et tv-show.
  2. Klik på købsprisen for at købe en hel sæson. Eller klik på prisen ved siden af ​​en episode for at købe en enkelt episode. ...
  3. Klik på for at afspille din video . Klik på for at downloade videoen til din computer .
  4. Gå til Film for at finde dine film og tv-shows > Bibliotek eller tv-shows > Bibliotek.

Bluetooth Explorer fjernet fra Xcode Tools i 12.x?
Hvor er Bluetooth Explorer på Mac? Hvad er Bluetooth Explorer Mac? Hvordan bruger jeg Bluetooth i Explorer? Understøtter Apple BLE? Hvordan løser jeg ...
Er der en måde til automatisk at afbryde Bluetooth på min mac, når min iphone prøver at oprette forbindelse til den og omvendt
Hvordan stopper jeg min iPhone fra at dele Bluetooth-enheder? Hvordan slukker jeg Bluetooth på min Mac? Hvordan frakobler jeg iCloud fra Bluetooth? Hv...
Knapper til Bluetooth-headset-controller stoppede med at virke på macbook pro
Hvordan får jeg mit headset til at arbejde på min Mac? Hvorfor forbinder mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke til min Mac? Hvordan tilslutter jeg mine B...