Spotlight

Spotlight søger ikke Time Capsule-drev, indeksering aktiveret

Spotlight søger ikke Time Capsule-drev, indeksering aktiveret
  1. Hvordan aktiverer jeg Spotlight-søgning på min Mac?
  2. Hvorfor fungerer min Spotlight-søgning ikke Mac?
  3. Hvad betyder Spotlight-indeksering på Mac?
  4. Hvordan ændrer jeg Spotlight-søgning på Mac?
  5. Hvad er genvejen til Spotlight-søgning på Mac?
  6. Hvorfor fungerer søgning ikke på Mac?
  7. Hvordan løser jeg Safari-søgemaskinen på Mac?
  8. Hvorfor søger min Mac ikke på min eksterne harddisk?
  9. Hvordan kan jeg vide, om min Mac er indekseret?
  10. Sænker spotlight Mac?
  11. Hvad er et Spotlight-indeks?
  12. Hvorfor indekserer min Mac fortsat?

Hvordan aktiverer jeg Spotlight-søgning på min Mac?

Sådan får du adgang til og bruger Spotlight i macOS

  1. Klik på Spotlight-knappen i menulinjen; det ligner et forstørrelsesglas. Eller brug tastaturgenvejen Command + Space. Spotlight-søgefeltet vises midt på skærmen.
  2. Indtast din søgeforespørgsel. Spotlight returnerer resultater, mens du skriver. Kilde: iMore.

Hvorfor fungerer min Spotlight-søgning ikke Mac?

Spotlight-søgning fungerer ikke på MacBook: Tjek dine SpotLight-præferencer. Det er også vigtigt, at du bekræfter dine Spotlight Search-præferencer. Klik på Apple-menuen øverst, og vælg Systemindstillinger > Spotlight. ... Afslut systemindstillinger og Spotlight vil genindeksere denne mappe / drev.

Hvad betyder Spotlight-indeksering på Mac?

Spotlight er et valgbaseret søgesystem, der opretter et indeks over alle elementer og filer på systemet. Det er designet til at give brugeren mulighed for hurtigt at finde en lang række emner på computeren, herunder dokumenter, billeder, musik, applikationer og systemindstillinger.

Hvordan ændrer jeg Spotlight-søgning på Mac?

Indstil Spotlight-søgeresultatindstillinger

  1. Klik på ikonet Systemindstillinger i Dock, og klik derefter på Spotlight-ikonet. ...
  2. Klik på fanen Søgeresultater. ...
  3. Marker de afkrydsningsfelter, du vil medtage i søgeresultaterne, eller ryd de afkrydsningsfelter, du ikke vil medtage i søgeresultaterne.

Hvad er genvejen til Spotlight-søgning på Mac?

Kommando – mellemrum: Vis eller skjul Spotlight-søgefeltet. For at udføre en Spotlight-søgning fra et Finder-vindue skal du trykke på Kommando – Valg – Mellemrumstast.

Hvorfor fungerer søgning ikke på Mac?

Vælg Apple-menu  > Systemindstillinger, og klik derefter på Spotlight. Klik på fanen Privatliv. Træk den disk eller mappe, som du vil indeksere igen, til listen over placeringer, som Spotlight forhindres i at søge på. ... Spotlight indekserer igen indholdet af disken eller mappen.

Hvordan løser jeg Safari-søgemaskinen på Mac?

I Safari-appen på din Mac skal du bruge søgepræferencer til at ændre, hvordan du søger på nettet, og hvordan søgeresultater præsenteres. For at ændre disse præferencer skal du vælge Safari > Indstillinger, og klik derefter på Søg. Klik på pop op-menuen, og vælg derefter den søgemaskine, som Safari skal bruge til websøgninger.

Hvorfor søger min Mac ikke på min eksterne harddisk?

Start med det grundlæggende:

  1. Kontroller, om drevet er korrekt tilsluttet. ...
  2. Defekt kabel. ...
  3. Beskadiget USB- eller flashdrevport. ...
  4. Genstart din Mac. ...
  5. Forkert formateret drev. ...
  6. Mac er ikke formateret til at vise eksterne drev på skrivebordet. ...
  7. Nulstil NVRAM. ...
  8. Tjek Apples Diskværktøj for at se, om et eksternt drev vises.

Hvordan kan jeg vide, om min Mac er indekseret?

OS X forsøger at hjælpe dig ved at fortælle dig, hvor meget tid der er tilbage til indekseringsoperationen - klik blot på Spotlight-ikonet i øverste højre hjørne af menulinjen, og du vil se både en statusindikator og et skriftligt estimat af resterende tid (“Ca. to timer tilbage”).

Sænker spotlight Mac?

Spotlight er søgemaskinen indbygget i OS X, og når som helst den indekserer drevdata, kan den bremse en Mac. Dette er typisk værre, når genstarter mellem større filsystemændringer, når indekset genopbygges, en større systemopdatering, eller når en anden harddisk fuld af ting er forbundet til Mac.

Hvad er et Spotlight-indeks?

Ja, det holder styr på, hvor alle dine dokumenter & data er. Efter enhver større OS-opdatering vil den igen indeksere fra bunden; resten af ​​tiden krydser det bare med jævne mellemrum i baggrunden, forstyrrer intet og hjælper en masse af systemet.

Hvorfor indekserer min Mac fortsat?

Der er en mappe på din Mac, der får Spotlight til at gøre en indeksering for evigt. For dette problem skal du kontrollere, hvad der er indekseret af Spotlight, og hvis processen fortsætter med at sidde fast i den pågældende mappe, skal du prøve at slette den mappe eller filen inde i en anden mappe.

MacBook Bluetooth tændes ikke
Hvorfor tænder ikke Bluetooth for min Mac? Hvordan nulstiller du Bluetooth på Mac? Hvordan tænder du Bluetooth på en låst Mac? Hvordan løser jeg Bluet...
Sådan returneres enheden på MacBook Air på Bluetooth? [duplikere]
Hvordan fortryder jeg en Bluetooth-enhed på Mac? Hvordan får du tilbage en Bluetooth-enhed, du har fjernet? Hvordan tilslutter jeg en Bluetooth-enhed ...
Er der et kendt problem med MacBooks og Bluetooth, der lejlighedsvis genstarter?
Hvorfor afbryder Bluetooth fortsat forbindelse på Mac? Hvorfor afbrydes Bluetooth fortsat? Hvordan ved du, hvornår din Macbook er ved at dø? Hvordan l...