Displayport

MBPr Yosemite - USB-højttalere til ekstern (mini displayport) skærm vises ikke som en outputmulighed

MBPr Yosemite - USB-højttalere til ekstern (mini displayport) skærm vises ikke som en outputmulighed
  1. Kan mini display port output lyd?
  2. Hvordan får jeg lyd gennem min mini DisplayPort HDMI?
  3. Hvordan sørger jeg for, at min Mac kan sende lyd via mini DisplayPort?
  4. Hvordan får jeg min Mac til at afspille lyd via en ekstern skærm?
  5. Har USB C til DisplayPort lyd?
  6. Kan du gå fra mini DisplayPort til HDMI?
  7. Hvordan får jeg lyd fra DisplayPort?
  8. Hvilket er bedre DisplayPort eller HDMI?
  9. Hvordan sender jeg lyd via minidisplayport?
  10. Er Mini DisplayPort det samme som Thunderbolt?
  11. Hvordan ændrer jeg lydoutput på min Mac HDMI?
  12. Er USB C det samme som Thunderbolt?

Kan mini display port output lyd?

Mens DisplayPort-specifikationen kan understøtte digital lyd, kan den ældre linje fra 2009 af MacBooks, MacBook Pros og Mac Minis ikke give et lydsignal gennem Mini DisplayPort og gør det kun via USB, Firewire eller lydlinjeudgangen.

Hvordan får jeg lyd gennem min mini DisplayPort HDMI?

For at ændre lydkilden skal du klikke på højttalerikonet i menulinjen, gå til fanen Output og vælge dit tv. Nogle af Mac og bærbare computere fra 2010 og nyere har understøttelse af lyd via DisplayPort, som fungerer sammen med DisplayPort til HDMI. Ellers kommer kun videoen igennem.

Hvordan sørger jeg for, at min Mac kan sende lyd via mini DisplayPort?

Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd. I outputruden skal du sørge for, at din HDMI-enhed er valgt. Hvis du opretter forbindelse med en Mini DisplayPort-adapter, skal du sørge for, at din Mac kan sende lyd via Mini DisplayPort.

Hvordan får jeg min Mac til at afspille lyd via en ekstern skærm?

Hvis du prøver at lytte gennem eksterne højttalere

Vælg Apple-menuen på din Mac > Systemindstillinger, klik på Lyd, og klik derefter på Output. Hvis din Mac kun har en lydport, skal du klikke på pop op-menuen "Brug lydport til", vælge Lydoutput og derefter sikre dig, at dine eksterne højttalere er valgt.

Har USB C til DisplayPort lyd?

DisplayPort ™ over USB-C ™ gør det muligt for USB Type-C-stik og kabel at understøtte DisplayPort-interface til lyd / video (AV) transportfunktion.

Kan du gå fra mini DisplayPort til HDMI?

Med mDP til HDMI-adapteren kan du tilslutte din Mini DisplayPort-bærbare computer, desktop eller tablet til en HDMI-skærm. Adapteren er kompatibel med mDP-porte såvel som Thunderbolt 1 og Thunderbolt 2 I / O-porte og understøtter plug-and-play-forbindelse, der sikrer en problemfri opsætning.

Hvordan får jeg lyd fra DisplayPort?

DisplayPort-skærm tilsluttet et DisplayPort-stik: Når der er mere end en skærm tilsluttet via stikket, men grafikkortet kun understøtter en lydstrøm pr. Stik, skal du klikke på pilen på listen og vælge den skærm, du vil have vist som en lydenhed i Windows Sound-panelet.

Hvilket er bedre DisplayPort eller HDMI?

Selvom du finder flere enheder, der understøtter HDMI end DisplayPort, er svaret på spørgsmålet 'er DisplayPort bedre end HDMI' i denne sammenhæng en eftertrykkelig, ja. HDMI 2.0 understøtter en maksimal båndbredde på 18 Gbps, hvilket er nok til at håndtere 4K-opløsning ved op til 60Hz eller 1080p ved op til 240Hz. ... HDMI-kamp.

Hvordan sender jeg lyd via minidisplayport?

Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Lyd. I outputruden skal du sørge for, at din HDMI-enhed er valgt. Hvis du opretter forbindelse med en Mini DisplayPort-adapter, skal du sørge for, at din Mac kan sende lyd via Mini DisplayPort.

Er Mini DisplayPort det samme som Thunderbolt?

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt eller Thunderbolt 2 . De har samme form, men bruger forskellige symboler på kablet og porten.

Hvordan ændrer jeg lydoutput på min Mac HDMI?

Skift lydoutput fra Mac til tv via HDMI

  1. Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og vælg "Lyd"
  2. Klik på fanen "Output" og se under "Type" -listen for at finde indstillingen "HDMI" og vælg den.

Er USB C det samme som Thunderbolt?

Thunderbolt 3-porte ser nøjagtigt ud som USB-C-porte, og stikket er faktisk det samme set fra et plug-in perspektiv. ... Faktisk er Thunderbolt 3 et supersæt af USB-C; Du kan tilslutte en USB-C-kun enhed til en Thunderbolt 3-port på en computer, og det fungerer fint.

Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp?
Understøtter Windows 10 AAC-codec over A2DP til Bluetooth-hovedtelefoner, når de er installeret på en Mac via Bootcamp? I modsætning til MacOS underst...
Stammende Bluetooth-lyd
Bluetooth-stamming er et ret almindeligt problem. ... Slå Bluetooth fra og derefter igen. Dobbeltkontrol af, om hovedtelefonen og lydkildeenheden, f.e...
Hvordan bestemmer jeg den version af Bluetooth, som min iPhone understøtter?
Stryg op på din iPhone for at åbne Kontrolcenter. Sørg derefter for, at Wi-Fi og Bluetooth er aktiveret. ... Aktivér Bluetooth på din telefon. Gå til ...