Strøm

iPhones tænd / sluk-knap låses ikke, viser Stryg til Sluk i stedet

iPhones tænd / sluk-knap låses ikke, viser Stryg til Sluk i stedet
  1. Hvorfor siger min iPhone Slide for at slukke?
  2. Hvordan slukker jeg Slide for at slukke?
  3. Hvordan slukker jeg min iPhone, hvis min tænd / sluk-knap ikke fungerer?
  4. Hvorfor fortsætter min telefon med at slukke?
  5. Hvorfor prøver min telefon at slukke?
  6. Hvordan tvinger jeg nedlukning af min iPhone 12?
  7. Hvordan slukker jeg min telefon uden afbryderknappen?
  8. Hvordan tvinger du nedlukning af en iPhone?
  9. Hvad gør du, hvis din iPhone er frossen og ikke slukker?
  10. Hvad gør du, når din tænd / sluk-knap ikke fungerer?

Hvorfor siger min iPhone Slide for at slukke?

Genstart din enhed. Hvis du har en sag på din iPhone, skal du sørge for, at den ikke ved et uheld trykker på eller blokerer Sleep / Wake-knappen. Sørg også for, at Sleep / Wake-knappen er fri for snavs eller snavs. Kontroller, at din Sleep / Wake-knap reagerer, når du trykker på den.

Hvordan slukker jeg Slide for at slukke?

Indkaldelse til denne funktion var enkel. Bliv ved med at holde tænd / sluk-knappen på din pc i nogle sekunder, indtil indstillingen Slide to Shutdown vises på din computerskærm. Derefter skal du bare trække låseskærmen ned med musen eller stryge nedad for at lukke ned.

Hvordan slukker jeg min iPhone, hvis min tænd / sluk-knap ikke fungerer?

Du kan slukke for din iPhone, selvom låseknappen også er brudt. For at gøre det skal du trykke på den grå tilgængelighedsknap, trykke på enheden og derefter trykke på og holde låseskærmen nede. Dette åbner den sædvanlige slukningsskærm, så du derefter kan glide for at slukke.

Hvorfor fortsætter min telefon med at slukke?

Bortset fra hardwarefejl kan softwarefejl og firmwarefejl også få din enhed til at blive slukket automatisk. Din enhedsproducent arbejder altid på at rette eventuelle firmwarefejl, der kan få din enhed til at køre langsomt, tømme batteriet og endda forårsage ustabilitet i systemet.

Hvorfor prøver min telefon at slukke?

Nogle gange kan en app forårsage software ustabilitet, hvilket får telefonen til at slukke for sig selv. ... Afinstaller enhver task manager eller batterispareapps. Kontroller, om telefonen kun slukker, når du bruger en bestemt app, eller når du udfører en bestemt opgave. Sørg for, at alle dine apps er opdaterede i Play Butik-appen.

Hvordan tvinger jeg nedlukning af min iPhone 12?

Tving genstart til iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 eller iPhone 12. Tryk på og slip hurtigt lydstyrkeknappen, tryk og slip hurtigt lydstyrkeknappen, og hold derefter sideknappen nede. Slip knappen, når Apple-logoet vises.

Hvordan slukker jeg min telefon uden afbryderknappen?

Sluk for Android via menuen Tilgængelighed

  1. Åbn Indstillinger på din Android-enhed, og tryk på Tilgængelighed. ...
  2. Hvis du ejer en Samsung Galaxy-telefon eller en fane, skal du vælge Interaktion og fingerfærdighed og trykke på skifteikonet foran Assistent-menuen. ...
  3. Bare tryk på det flydende Assistent-menuikon for at få adgang til Sluk-menuen.

Hvordan tvinger du nedlukning af en iPhone?

Tryk på og hold en af ​​lydstyrkeknapperne og sideknappen nede, indtil skyderen til slukning vises. Træk skyderen, og vent derefter 30 sekunder på, at din enhed slukkes.

Hvad gør du, hvis din iPhone er frossen og ikke slukker?

Tryk på og slip hurtigt Volumen ned-knappen. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen, og hold den nede, indtil enheden genstarter. iPhone 8 eller en nyere version: Tryk på og slip hurtigt Volumen op-knappen. Tryk på og slip hurtigt Volumen ned-knappen.

Hvad gør du, når din tænd / sluk-knap ikke fungerer?

Genstart din telefon

For Android-telefoner kan genstart gøres ved at trykke på starttasten plus lydstyrketasten og tænd / sluk-tasten samtidigt. Når du er færdig med at genstarte, skal du prøve at bruge tænd / sluk-knappen for at vække telefonen igen og se om tænd / sluk-knappen kan fungere korrekt.

Sådan fjernes Bluetooth-enhed ved at klikke på x, når der ikke er nogen x?
Hvordan tvinger jeg en Bluetooth-enhed til at slette? Hvordan tvinger jeg min Mac til at fjerne en Bluetooth-enhed? Hvordan fjerner jeg en enhed fra m...
Knapper til Bluetooth-headset-controller stoppede med at virke på macbook pro
Hvordan får jeg mit headset til at arbejde på min Mac? Hvorfor forbinder mine Bluetooth-hovedtelefoner ikke til min Mac? Hvordan tilslutter jeg mine B...
Trådløs øretelefonforbindelse
Trådløse hovedtelefoner fungerer ved at forbinde eller parre den enhed, du vil bruge, via et radio- eller infrarødt signal. Mange enheder bruger Bluet...