Macintosh

Sådan vises harddiskikonet på skrivebordet via Terminal?

Sådan vises harddiskikonet på skrivebordet via Terminal?
  1. Hvordan viser jeg harddiskikonet på mit Mac-skrivebord?
  2. Hvordan viser jeg min harddisk på Mac??
  3. Hvor gik mit Macintosh HD-ikon hen?
  4. Hvorfor er der ikke noget harddiskikon på mit Mac-skrivebord?
  5. Hvorfor vises min harddisk ikke?
  6. Hvorfor har jeg to Macintosh HD på skrivebordet?
  7. Hvordan finder jeg skjulte filer på min harddisk?
  8. Hvordan geninstallerer jeg Macintosh HD?
  9. Kan ikke se Macintosh HD-diskværktøjet?
  10. Hvorfor har jeg Macintosh HD og data?
  11. Hvordan fjerner jeg Macintosh HD fra skrivebordet?

Hvordan viser jeg harddiskikonet på mit Mac-skrivebord?

Vis dine drevikoner

Klik på Finder-menuen øverst til venstre på din Macs skærm, vælg derefter Finder-præferencer, og klik på fanen Generelt. Du får vist en liste over alle de emner, der vises på dit skrivebord. Marker afkrydsningsfeltet ud for “Harddiske.”

Hvordan fjerner jeg min harddisk på Mac?

Første metode: Tastaturgenvej

Tryk på Kommando (⌘) + Skift + . for skiftevis at afsløre eller skjule skjulte mapper i Finder. Når du har aktiveret "afslør" -tilstanden, viser Finder Mac-mapper, der var skjult før. For at skjule skjulte mapper skal du trykke på Kommando + Skift + .

Hvor gik mit Macintosh HD-ikon hen?

For at vise Macintosh HD i Finder-sidebjælken skal du åbne et Finder-vindue, gå til Finder-menuen (på menulinjen) > Præferencer > Sidebjælke og kryds af "Harddiske". Det vises i Finder-sidebjælken under "Enheder". Hvis du vil vise det på skrivebordet, skal du åbne Finder-menuen (på menulinjen) > Præferencer > Generelt, og marker "Harddiske".

Hvorfor er der ikke noget harddiskikon på mit Mac-skrivebord?

Hvis din harddisk ikke vises på skrivebordet, skal du gå til Finder (du kan vælge den i din dock eller bare klikke på dit skrivebord) og vælge Finder > Præferencer (Kommando-komma). Sørg for, at feltet Harddiske er markeret, og at det skal vises på dit skrivebord.

Hvorfor vises min harddisk ikke?

Hvis drevet stadig ikke fungerer, skal du tage stikket ud og prøve en anden USB-port. Det er muligt, at den pågældende havn fejler, eller bare er finicky med dit specifikke drev. Hvis den er tilsluttet en USB 3.0-port, prøv en USB 2.0 port. Hvis den er tilsluttet en USB-hub, kan du prøve at tilslutte den direkte til pc'en i stedet.

Hvorfor har jeg to Macintosh HD på skrivebordet?

Dette betyder, at det er et alias, og det kan slettes. Hvis ingen af ​​dem har en pil, og de åbner det samme drev, skal du prøve at åbne Finder > Præferencer. Under fanen Generelt er der et afkrydsningsfelt øverst for at vise "Harddiske" på skrivebordet. Prøv at fjerne markeringen i dette felt og genstarte din computer.

Hvordan finder jeg skjulte filer på min harddisk?

Åbn Stifinder fra proceslinjen. Vælg Vis > Muligheder > Skift mappe og søgemuligheder. Vælg fanen Vis, og vælg Vis skjulte filer, mapper og drev i Avancerede indstillinger og OK.

Hvordan geninstallerer jeg Macintosh HD?

Vælg Geninstaller macOS fra værktøjsvinduet i macOS Recovery, og klik derefter på Fortsæt, og følg instruktionerne på skærmen. Følg disse retningslinjer under installationen: Hvis installationsprogrammet beder om at låse din disk op, skal du indtaste den adgangskode, du bruger til at logge på din Mac.

Kan ikke se Macintosh HD-diskværktøjet?

Sådan rettes Macintosh HD ikke monteret i Diskværktøj?

  1. Løsning 1: Reparer den umonterbare Macintosh HD i gendannelsestilstand. ...
  2. Løsning 2: Fix Macintosh HD ikke monteret af Terminal. ...
  3. Løsning 3: Kør FSCK-kommandoen i enkeltbrugertilstand. ...
  4. Løsning 4: Løs den umonterbare Macintosh HD i fejlsikret tilstand. ...
  5. Løsning 5: Nulstil NVRAM på din Mac.

Hvorfor har jeg Macintosh HD og data?

Af sikkerhedsmæssige årsager opdeler macOS Catalina den logiske startvolumen, i dit tilfælde "Macintosh HD" i to fysiske diskenheder, en til alle systemfiler og en anden til brugsdata, som har "- Data" i slutningen af ​​navnet.

Hvordan fjerner jeg Macintosh HD fra skrivebordet?

Svar: A: Klik på dit skrivebord, så menuen "Finder" vises øverst til venstre. Gå derefter til Finder > Præferencer > Generelt, og hvor der står "Vis disse emner på skrivebordet", fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for harddiske.

MacBook Bluetooth tændes ikke
Hvorfor tænder ikke Bluetooth for min Mac? Hvordan nulstiller du Bluetooth på Mac? Hvordan tænder du Bluetooth på en låst Mac? Hvordan løser jeg Bluet...
Ældre MacBook Pro kan ikke se nye moderne Bluetooth-højttalere, hvorfor ikke?
Hvorfor finder min Mac ikke min Bluetooth-højttaler? Hvordan tilføjer jeg en ny Bluetooth-enhed til min Mac? Har MacBook Pros Bluetooth? Hvordan tilsl...
Ekstern Bluetooth-dongle fungerer ikke med macbook pro 13 tommer i begyndelsen af ​​2015
Hvordan tilslutter jeg min gamle Mac til Bluetooth? Hvad er Bluetooth-dongle? Kan du tilføje Bluetooth til en Mac? Hvordan bruger jeg min Mac som en B...