Homepod

Homepod mini deaktiver mikrofon

Homepod mini deaktiver mikrofon

I modsætning til andre smarte højttalere er der ingen fysisk knap til at slukke for mikrofonen - og du kan heller ikke bede Siri om at gøre dette. Enheden lytter kun efter en “hej Siri” -udløser, og lyden gemmes ikke, men funktionen vil være rart for yderligere ro i sindet. Du kan også styre musik fra din iPhone ved hjælp af AirPlay 2.

  1. Kan du slå HomePod mini-mikrofon fra?
  2. Hvordan stopper jeg HomePod fra at lytte?
  3. Hvordan dæmper jeg min minipude?
  4. Har HomePod mini en mikrofon?
  5. Kan du ændre Siris stemme på HomePod mini?
  6. Hvordan omdøber jeg min HomePod mini?
  7. Kan Apple HomePod blive hacket?
  8. Lytter HomePod altid?
  9. Kan HomePod mini tage opkald?
  10. Har HomePod en lydløs knap?
  11. Hvordan styrer jeg HomePod mini?
  12. Hvordan får jeg HomePod mini-indstillinger?

Kan du slå HomePod mini-mikrofon fra?

Sådan slukkes og slukker for HomePod. Desværre er der ingen fysisk knap på HomePod til at slå mikrofonerne fra eller fra, så du bliver nødt til at gøre det manuelt via Home-appen. Alternativt kan du simpelthen sige "Hej Siri, stop med at lytte" for at slå mikrofonerne automatisk fra.

Hvordan forhindrer jeg HomePod i at lytte?

HomePod: Sådan slukkes lyttehistorikken

  1. Åbn Home-appen på en iPhone eller iPad, 3D Touch eller tving tryk på HomePod-ikonet.
  2. Tryk på Indstillinger, og rul derefter ned, indtil du ser Brug lyttehistorik.
  3. Sluk for kontakten.

Hvordan dæmper jeg min minipude?

Sådan gør du: Træk stikket til HomePod ud, eller tag stikkontakten til HomePod mini ud, vent 10 sekunder, og sæt den derefter i igen. Vent 5 sekunder, og tryk derefter på din finger til toppen af ​​HomePod, og hold den der.

Har HomePod mini en mikrofon?

HomePod mini har fire mikrofoner til optagelse af stemmekommandoer, men den har ikke de rumindstillingsfunktioner, som den originale HomePod har. ... HomePod mini har omtrent samme størrelse som den nye Echo Dot, men betydeligt mindre end Echo i fuld størrelse.

Kan du ændre Siris stemme på HomePod mini?

Tryk på detaljer nederst på skærmen. Rul ned til Siri. Vælg Siri Voice i menuen her. Tryk på Siri Voice, og vælg accent og køn for den stemme, du vil bruge.

Hvordan omdøber jeg min HomePod mini?

Sådan omdøber du din HomePod

  1. Start Home-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Langt tryk på din HomePod tilbehørsknap.
  3. Tryk på Detaljer nederst til højre.
  4. Tryk på, hvor den læser HomePod.
  5. Indtast det nye navn.
  6. Tryk på Udført, når du er færdig.

Kan Apple HomePod blive hacket?

Forskere har fundet ud af, at smarte højttalere som Google Home, Apple HomePod og Amazon Echo kan hackes ved hjælp af laserdrevne "lyskommandoer", læser en ny rapport fra Wired.

Lytter HomePod altid?

Som alle andre smarte højttalere med en integreret stemmeassistentfunktion leveres HomePod med en "altid tændt" mikrofon, som gør det muligt at lytte til samtaler. En rapport afslørede også, at smarte højttalere som HomePod selv kan aktivere og optage samtaler i op til 46 sekunder uden, at brugeren ved det.

Kan HomePod mini tage opkald?

For at foretage et opkald med HomePod skal du sige "Hey Siri, ring til [kontaktnavn]" eller "Hey Siri, ring til [telefonnummer].”Din iPhone håndterer opkaldet ved hjælp af dit almindelige nummer, mens du dirigerer lyd gennem HomePod. Du kan også overføre igangværende opkald fra din telefon til HomePod og tilbage.

Har HomePod en lydløs knap?

Apple HomePod er den store outlier her, da den faktisk ikke har en fysisk knap til at slukke for dens mikrofoner. For at deaktivere det har du to muligheder: Gå gennem Home-appen på din iPhone eller iPad, eller fortæl blot Siri: "Hej Siri, stop med at lytte."

Hvordan styrer jeg HomePod mini?

Sådan bruges berøringskontrol på HomePod Mini

  1. Aktivér Siri: Tryk og hold på berøringsfladen for at aktivere Siri (ingen grund til at sige “Hey Siri”, hvis du er ved siden af ​​HomePod mini).
  2. Juster lydstyrke: Tryk på “+” eller “-” knapperne på HomePod for at øge eller mindske lydstyrken.

Hvordan får jeg HomePod mini-indstillinger?

For at få adgang til HomePod-indstillinger skal du åbne Home-appen, trykke på fanen Hjem, trykke langt på HomePod-flisen og trykke på knappen Detaljer i nederste højre hjørne.

MacBook Pro-cyklusser tæller uden AC tilsluttet
Tæller batteriets cyklus, når den er tilsluttet? Skal jeg bekymre mig om cyklustælling? Hvordan forhindrer jeg min Mac i at tælle mine cyklusser? Hvor...
MacBook opretter forbindelse til JBL Flip 4 og afbryder derefter forbindelsen
Hvorfor afbryder min Bluetooth-højttaler forbindelsen fra min Mac? Hvorfor fortsætter min JBL Bluetooth-højttaler med at skære ud? Hvorfor opretter mi...
Problem med Bluetooth-forbindelse
Hvis dine Bluetooth-enheder ikke opretter forbindelse, er det sandsynligvis fordi enhederne er uden for rækkevidde eller ikke er i parringstilstand. H...